-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Kipre tris savaites atostogaujanti skrybėlaičių dizainerė Anna Mois: „Čia jaučiuosi kaip namie“

Skrybėlaičių dizainerė Anna Mois šiuo metu mėgaujasi saulės voniomis, geru oru ir puikiu maistu Viduržemio jūros pakrantėje. Tris savaites atostogų ji nusprendė praleisti Kipre, kuriame lankosi ne pirmą kartą.
Anna Mois
Anna Mois / Asmeninio albumo nuotr.

„Čia lankausi ne pirmą kartą. Jau maždaug žinau, kokiu laiku reikia čia atvykti, kad oras ir jo temperatūra tiktų mano savijautai. Man čia patinka, nes jūra yra šilta, aplink plyti nuostabi gamta. Kultūra ir gyvenimas skiriasi nuo mano įprastinės aplinkos Lietuvoje“, – portalui Žmonės.lt sakė Anna.

A.Mois prisipažino, kad veiklos per tris savaites jai užtenka, nes beveik kiekviena diena yra suplanuota, sudarytas individualus pramogų ir veiklos planas. Aišku, pasitaiko ir dienų, kai viskas vyksta spontaniškai, bet tai – retenybė.

Skrybėlaičių dizainerė saloje lankosi ne pirmą kartą, todėl turi sąrašą vietų, kurias kaskart mėgsta aplankyti. Annai gali pavydėti daugelis maisto gurmanų, mat, kaip sako ji pati, ten yra visos galimybės įgyvendinti visas virtuvės fantazijas: juk maistas yra šviežias, jūros gėrybės tiekiamos šviežios ir vos ištrauktos iš vandens. A.Mois gyrė salos virtuvę ir tikino, kad vietiniai maisto produktai jai ypač skanūs.

Asmeninio albumo nuotr./Anna Mois
Asmeninio albumo nuotr./Anna Mois

Žavi, šviesiaplaukė ir visuomet pasipuošusi – argi tokia moteris neturėtų būti daugelio vietinių vyrų grožio etalonas. Paklausta, ar sulaukė daug vietinių dėmesio, moteris koketiškai nusijuokia: „Argi žavi moteris gali skirti dėmesio vietiniams vyrams?“

Anna net neabejoja, kad dar ne vieną kartą sugrįš į šį kraštą ateityje. Anot jos, ji čia jaučiasi labai jaukiai – beveik kaip namie.

Asmeninio albumo nuotr./Anna Mois
Asmeninio albumo nuotr./Anna Mois

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius