Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kitą savaitę pasirodysiantys Ericos Jennings ir Jurgio Didžiulio muzikos klipai alsuos retro dvasia

Saulėtas antradienis Vilniaus traukinių stotyje buvo pripildytas ne tik bėgiais dundančių vagonų garso, bet ir muzikos – vienoje iš traukinių kupė vyko nuotaikingas naujos Jurgio Didžiulio ir Ericos Jennings dainos „Are You Really Sorry, Dear?“ klipo filmavimas.
Jurgis Didžiulis ir Erica Jennings
Jurgis Didžiulis ir Erica Jennings / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Ryškus retro stiliaus makiažas, platus raudonas diržas, tokios pat spalvos aukštakulniai, plazdantis juodas sijonas ir į viršų įmantriai sukelti plaukai E.Jennings trumpam pavertė į fatališką damą, kuri, atrodė, nužengė tiesiai iš senųjų Holivudo filmo juostų.

Tokią Ericą bei gitara su ja duetu dainuojantį J.Didžiulį išvysime jau kitą savaitę – artimiausiu metu kūrybinis duetas ketina pristatyti projekte „The Ball and Chain“ trijų skambėjusių dainų vaizdo klipus. Pirmiausia šiuos klipus Erica ir Jurgis paskelbs socialiniame tinklalapyje „Facebook“ savo projekto profilyje.

„Jei žmonėms patiks, filmuosime ir daugiau klipų. Pažiūrėsime, kaip įvertins ir pagal tai spręsime, kur toliau platinti šiuos video“, – kalbėjo J.Didžiulis.

Dainos „Are You Really Sorry, Dear?“ kaip ir kitų dviejų muzikinių kūrinių vizualizacija atspindės penkto-septinto dešimtmečio dvasią. Visi šie klipai bus nufilmuoti performanso stiliumi – Jurgis ir Erica dainuoja gyvai akompanuodami sau gitara, todėl video atsidurs tiek natūralus garsas, tiek ir specialiaisiais efektais nepadailintas vaizdas.

„Taip darydavo penkiasdešimtaisiais – visi muzikantai vienu metu grodavo studijoje ir juos tuo pačiu filmuodavo“, – šypsojosi naują-seną būdą kurti vaizdo klipus atradusio muzikinio dueto narė Erica.  

Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./Erica Jennings
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Erica Jennings


 
J.Didžiulis sutiko, kad nufilmuoti vientisą video be stabtelėjimų ir pašalinių trikdžių yra išties sudėtinga – pradėjus filmavimą pirmiausia teko pasirūpinti traukinyje ūžusiu kondicionieriumi ir jį išjungti.

„Taip yra įdomiau. Žmonių muzikos vartojimo įpročiai keičiasi, todėl mes ieškome kitokių būdų, kurie suteiktų galimybę ne tik smagiai pasiklausyti mūsų muzikos, bet ir pamatyti pasakojamą istoriją. Nesistengiame nustebinti kokiais nors specialiaisiais efektais, tiesiog pasirinkome jaukią erdvę, kuri mums padėtų lengviau pateikti muzikos idėją“, – apie netradicinio muzikos klipo kūrimą kalbėjo J.Didžiulis.

Rudenį bendrą muzikinį albumą išleisti ketinanti porą sutartinai tvirtino, kad be geros komandos šias idėjas būtų sunku įgyvendinti: filmavimo aikštelėje sukosi operatoriai, apšvietėjai, fotografai, Ericos makiažu rūpinosi vizažistė Daiva Oprisko, kiekvieną drabužio raukšlelę prižiūrėjo dizaineris Robertas Kalinkinas, o ryškiaspalvius dainininkų batus klipui parūpino „Concept Store“.

„Šaunu, kai mūsų visų skoniai sutampa. Viena gitara, du balsai, graži žmona... Viskas lengvai pavyksta“, – šypsojosi J.Didžiulis.

Siūlome prisiminti sausio pradžio pristatytą pirmąjį bendrą J.Didžiulio ir E.Jennings projekto klipą:

VIDEO:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius