-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Klaipėdos policija apsisprendė dėl Egidijaus Dragūno chuliganiško elgesio kino teatre

Praėjusią savaitę žiniasklaida ūžė rašydama apie naujausią Egidijaus Dragūno išsišokimą, kuomet jis Klaipėdoje vėlyvą vakarą su sūnumi nepatekęs į kino seansą trenkė „Forum Cinemas“ kasininkei per galvą. Tačiau skundą policijai parašiusi ir filmuotą medžiagą pateikusi mergina liko nieko nepešusi – policija ikiteisminio tyrimo nepradės, mat neįžvelgė nusikaltimo sudėties.
Egidijus Dragūnas
Egidijus Dragūnas / „Forum Cinemas“ nuotr.

Portalui Žmonės.lt susisiekus su Klaipėdos rajono vyriausiojo policijos komisariato atstovu ryšiams su visuomene Albinu Strumyla, jis patikino, kad ikiteisminis tyrimas dėl chuliganiško E.Dragūno elgesio nebus pradėtas.

Žmonės.lt stop kadras/Kino teatro apsaugos kamerų užfiksuotas vaizdas
Kino teatro apsaugos kamerų užfiksuotas vaizdas

„Antrasis Klaipėdos policijos komisariatas, neįžvelgęs jokių nusikaltimo požymių, atsisakė pradėti ikiteisminį tyrimą dėl E.Dragūno elgesio. Moteris, jei ji mano, kad kažkokiu būdu yra nuo jo nukentėjusi, turi teisę privataus kaltinimo tvarka kreiptis į teismą.  Savo iniciatyva ji turi teisę rašyti pareiškimą į Klaipėdos apylinkės teismą, kad teisėjas E.Dragūną kaip nors nubaustų“, – portalui Žmonės.lt sakė A.Strumyla.

Primename, kad dainininkas praėjusią savaitę apsistumdė su vienu iš darbuotojų, nenorėjusiu įleisti E.Dragūno mažamečio sūnaus į filmą su ženklu N-13, ir galiausiai įsiutęs trenkė kasininkei per galvą.

„Forum Cinemas“  E.Dragūną paskelbė nepageidaujamu asmeniu savo kino teatruose. Susisiekus su kino teatro rinkodaros vadovu Dainiumi Beržiniu, jis patvirtino, kad dainininkas iš šio sąrašo nebus išbrauktas, kol neatsiprašys jų darbuotojos. Viešai ar privačiai – skirtumo nėra.

„Akivaizdu – Lietuvoje, kol kraujo nėra, matyt, nėra pagrindo ir tyrimui“, – sakė kino teatro rinkodaros vadovas. Pasiteiravus, ar nukentėjusi mergina svarsto galimybę rašyti pareiškimą Klaipėdos apylinkės teismui ir ieškoti teisybės privataus kaltinimo tvarka, D.Beržinis sakė, kad tokia galimybė buvo svarstyta: „Apie tai galvojome, tačiau greičiausiai mergina nesikreips į teismą. Kino teatras iš savo pusės, įtraukdamas E.Dragūną į nepageidaujamų asmenų sąrašą, parodė, kad netoleruoja žmonių, keliančių ranką prieš moterį. Egidijus sąraše bus tol, kol atsiprašys.“

Kino teatro apsaugos kameromis užfiksuotas vaizdas:

VIDEO: Kino teatro apsaugos kameromis užfiksuotas vaizdas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius