Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Knygos „Gamink su manimi“ pristatyme – lietuviškas žvaigždynas su pulku vaikų

Trečiadienio vakarą garsūs Lietuvos žmonės rinkosi Vilniaus universiteto Istorijos fakulteto kavinėje – čia buvo šventiškai pristatyta receptų knyga „Gamink su manimi“.
Jovita Valeikaitė (kairėje) ir Rimantė Kulvinskytė su draugu Povilu Miškiniu-Eidukoniu
Jovita Valeikaitė (kairėje) ir Rimantė Kulvinskytė su draugu Povilu Miškiniu-Eidukoniu / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Žurnalo „Žmonės“ išleistame receptų rinkinyje sutilpo beveik šimto aktorių, dainininkų, televizijos laidų vedėjų, menininkų ir kitų sričių žinovų receptai. Dauguma knygos bendraautoriais tapusių žvaigždžių, kai kurios jų su vaikais, mėgavosi galimybe pabendrauti ir pavartyti dar spaustuvės dažais kvepiančią spalvingą knygą.

Pozuodamos gausiam fotografų būriui lietuviškos garsenybės negailėjo tikrų šypsenų, o dalis svečių į vakarėlį atėjo nešinos ir savo vaišėmis.

„Ačiū, kad virėte, kepėte, mokėte mūsų skaitytojus skaniai valgyti ir pasidalijote savo receptais. Noriu pasidžiaugti, kad ši knyga per savaitę „Vagos“ knygynuose užkopė į perkamiausių dešimtuką. Kone kiekvienas mūsų kolektyvo narys turi mėgstamiausią receptą šioje knygoje. Geriausiai knygą apibūdintų vienos mūsų kolegės dukros žodžiai: „Viskas išeis, nes jie viską pagamino, visko yra nusipirkti, pavyks ir man“, – dėkodama visiems susirinkusiesiems kalbėjo „Žmonių“ vyriausioji redaktorė Daina Žemaitytė.

Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./Daina Žemaitytė ir Edita Mildažytė
Daina Žemaitytė ir Edita Mildažytė

„Labai graži knyga, puikios fotografijos. Smagiausia tai, kad žmonės pasidalino tuo, kas intymiausia – ne lova, o maistu. Čia įamžinta kiekvienos šeimos ir kiekvienos moters paslaptis, kurią jie atskleidė visuomenei“, – kreipdamasi į susirinkusiuosius sakė prie „Gamink su manimi“ receptais prisidėjusi Edita Mildažytė.

Pasimėgauti šventiškos nuotaikos nestokojusiu vakaru susirinko bene pusšimtis garsenybių: Ingrida Martinkėnaitė, Laima Tamulytė-Mama Rock‘N‘Roll, dizainerės Viktorija Jakučinskaitė su šeima, Audronė Bunikienė, Jolanta Talaikytė, Rimantė Kulvinskytė, Elena Puidokaitė-Atlanta, Asta Dudurytė, Naglis Šulija, Rokas Petkevičius, Gintaras Mikalauskas, Giedrė Balutytė, Jogaila Morkūnas, Inga Budrienė su vaikais, Rimas Valeikis su šeima, Mantas Stonkus, Rūta Rimšelienė, Jovita Valeikaitė, Leonardas Pobedonoscevas, Baiba Skurstenė, Paulius Skučas, Neringa Čereškevičienė ir daugybė kitų.

Garsūs žmonės ne tik skanavo patiektų ir atsineštų vaišių, bet ir dalijosi naujausiomis žiniomis, aptarinėjo knygą. Ypač šiltai vienas kitą sutiko TV3 žinių vedėjas R.Petkevičius ir laidų vedėja bei žurnalistė J.Valeikaitė, kurie nepaisydami fotografų blyksčių apsikabino ir pasibučiavo.

Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./Jovita Valeikaitė ir Rokas Petkevičius
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Jovita Valeikaitė ir Rokas Petkevičius

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius