Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ko gimtadienio proga sau linkėjo dizaineris Aleksandras Pogrebnojus?

Kepti, virti ir vaišinti kitus – būtent tai daryti per savo gimtadienį planuoja dizaineris Aleksandras Pogrebnojus. Sausio 20 dieną gimęs menininkas žadėjo draugus lepinti aviena.
Aleksandras Pogrebnojus
Aleksandras Pogrebnojus / Pauliaus Gasiūno nuotr.

Jis nekreipia dėmesio į tai, kokios bus dovanos: praktiškos, juokingos ar originalios. Jis sako net apskritai negalvojantis, ar svečiai jų atneš. Būtina šventės sąlyga – gardūs maisto patiekalai. Juos vyras ketina virti, kepti jau nuo vidurdienio. Savo gimtadienio dieną A.Pogrebnojus žada trumpam įsikurti draugo erdvioje ir itin gerai įrengtoje virtuvėje.

„Švęsiu pas bičiulį prancūzą, ragausime prancūzišką ar itališką vyną, gal kas padainuos”, – šventės planus portalui 15min.lt atskleidė dizaineris.

Vilnietis minėjo, kad šiais metais jo galvoje – daug planų, tačiau jų atskleisti  neskubėjo. Viena, ką menininkas pažadėjo, – kuo greičiau užmiršti patirtus praradimus.

„Metai nebuvo geri, noriu juos ištrinti su senu oranžiniu čekoslovakišku trintuku. Ir sau linkėčiau būti protingesniam nei buvau”, – gimtadienio išvakarėse vylėsi A.Pogrebnojus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius