Dabar populiaru
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą

Ko visada galima rasti žvaigždės šaldytuve

Linas Adomaitis
V. Ovadnevo nuotr. / Linas Adomaitis
Šaltinis: „Privatu“
0
Skaitysiu vėliau
A A

Kadangi garsenybės savo namuose – reti svečiai, tad ir jų šaldytuvų lentynos tikrai nelūžta nuo produktų gausos. Tiesa, yra keletas, kurių ten galima rasti VISADA. Būtent juos žinomi žmonės įvardijo kaip reikalingiausius.

Linas Adomaitis (34)
Neįsivaizduoja šaldytuvo be lašinių

•    Pomidorų. Be jų neįmanoma išsisukti verdant firminę pomidorų sriubą.
•    Lašinių. Tai būtinas produktas, kadangi gelbsti ekstremaliomis aplinkybėmis. Smulkiai supjaustyti ir paspirginti keptuvėje jie tampa puikiu košės ar virtų bulvių pagardu.
•    Pievagrybių. Juos moku itin skaniai paruošti, pagardindamas pelėsiniu sūriu, imbieru ir šlakeliu acto.

G. Kropio nuotr./Rasa Martens
G. Kropio nuotr./Rasa Martens

Rasa Martens (35)
Rytą pradeda kava su pienu

•    Rūkytos dešros. Saldumynų gali net nebūti, jeigu užuodžiu rūkytos dešros aromatą. Man ji – skaniausias desertas.
•    Pieno. Kiekvieną rytą esu įpratusi pasimėgauti puodeliu gardžios kavos su pienu.
•    Šampano butelis. Jo nejudinu, kol neužgriūva netikėti svečiai.

G. Skaraitienės nuotr./Laima Tamulytė
G. Skaraitienės nuotr./Laima Tamulytė

Laima Tamulytė (30)
Užsiauginu ekologiškų daržovių

•    Alyvuogių. Žinau, kad jos kaloringos, tačiau atsispirti negaliu. Alyvuogių indelių dažniausiai būna prikrauta pusė mano šaldytuvo.
•    Daržovių. Kadangi turiu daržą, kuriame pati auginu daržoves, jų mano šaldytuve netrūksta. Jas valgau žalias, verdu, troškinu, konservuoju.
•    Jautienos sprandinės ir vytintos dešros. Jau penkerius metus turguje pas tą patį pardavėją perku pačios skaniausios mėsytės.

J. Staselio nuotr./Larisa Kalpokaitė
J. Staselio nuotr./Larisa Kalpokaitė

Larisa Kalpokaitė (52)
Namiškius lepina gardžia mėsyte

•    Mėsos. Ir namiškius, ir svečius dažniausiai vaišinu mėsos patiekalais: kepsniais, kotletais, troškiniais, befstrogenu, įdaryta ar kepta višta.
•    Žuvies. Kadangi saldumynų nemėgstu, kepu pyragus iš sluoksniuotos tešlos, įdarytus žuvimi.
•    Saldžiarūgščio padažo. Juo gardinu marinuotus vištų sparnelius, ruošiamus pagal tailandietišką receptą.

V. Ovadnevo nuotr./Ingrida Martinkėnaitė
V. Ovadnevo nuotr./Ingrida Martinkėnaitė

Ingrida Martinkėnaitė (32)
Svečius vaišina vynu ir sūriu

•    Jūrų gėrybių. Tai yra produktas, kuriam negaliu atsispirti.
•    Sūrio ir vyno. Būna, kad vakarais užsuka netikėtų svečių, tad visada turiu, kuo juos pavaišinti.
•    Vaisių. Todėl, kad kiekvieną rytą pradedu stikline šviežiai spaustų vaisių sulčių.

„Privatu“
Komentarai
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą
Pranešti klaidą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Daugiau straipsnių nėra
Rodyti senesnius straipsnius
KALĖDINIŲ DOVANŲ GIDAS
Parašykite atsiliepimą apie Žmonės.lt