-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Koncertų pasiilgusi Inga Valinskienė: jau primiršau, ką reiškia dainuoti visą valandą

Dainininkė, filmų įgarsintoja, televizijos laidų vedėja, o pastaruosius trejus metus ir Seimo narė Inga Valinskienė pasakojo šią vasarą jokių atostogų siurprizų neplanuojanti. „Planai tokie pat, kaip ir kiekvieną vasarą, kurią kasmet tradiciškai leidžiu namuose, Lietuvoje“, – šypsojosi ji, pridurdama, kad šiltuoju metų laiku reikia džiaugtis Lietuvoje.
Inga Valinskienė
Inga Valinskienė / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

„Išvažiavimams yra kitas metų laikas, kai yra vėsiau. Tiesa, dabar mano darbo specifika daug ką koreguoja... Atostogų mes kaip ir neturime, visas birželis yra darbingas, bus Seimo sesijų, o liepą, rugpjūtį jų nėra, vadinasi, mano savaitgaliai, matyt, bėgs mūsų pajūryje, Nidoje“, – sakė parlamentarė.

I.Valinskienė pusbalsiu prabilo šiek tiek pasiilgusi koncertų ir vieną jų ketinanti surengti Klaipėdoje liepą. „Jau treji metai aš koncertų nelabai turiu... Tik vienas kitas atsitiktinis pasirodymas gyvai ar televizijoje. Aš tikiu, kad mano gerbėjai yra likę, pasiilgę. Tikiu, kad tie tikrieji gerbėjai manęs laukia. Galbūt jie mane išgirs, dabar planuojame vieną koncertą kelte Klaipėdoje liepos pabaigoje“, – prasitarė moteris. Anot parlamentarės, šis pasiūlymas jai pasirodė įdomus. „Smagu bus sudainuoti ne vieną dainą, o turėti visą koncertą, pažiūrėti, kaip jaučiuosi. Tiesą sakant, jau esu primiršusi, ką reiškia dainuoti visą valandą. Tai buvo draugiškas susitarimas, o klausytojų, tikiuosi, atsiras ir man bus labai malonu patirti tai, ko neturiu jau trejetą metų“, – kalbėjo ji.

Šokių repeticijos – kas savaitę

2009-aisiais TV3 laidoje „Šok su manimi“ dalyvavusi I.Valinskienė teigė šokių nepamirštanti. „Jei pakviestų į šokių projekto komisiją, mielai sudalyvaučiau. Ir šokių tikrai nepamiršau, paskaičiavus bent kartą per savaitę stengiamės repetuoti su buvusiu šokių partneriu (Andriumi Butkumi, – aut. past.). Manau, mielai net parodomąjį šokį atliktume“, – sakė ji. Pasak parlamentarės, nors tai ir neoriginalu, jos mėgstamiausias šokis – rumba, tad, veikiausiai, būtent ją sušoktų prireikus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius