Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Krepšininkas Mindaugas Katelynas su sužadėtine Ugne Volkevičiūte domėjosi vestuvinių puokščių naujovėmis

Tai, kad „Lietuvos ryto“ klubo krepšininkas Mindaugas Katelynas (29) šią vasarą ketina susieti savo likimą su dailia šokėja Ugne Volkevičiūte (21), patvirtina sportininko ir jo mylimosios apsilankymas sostinėje surengtoje vestuvių parodoje.
Mindaugas Katelynas ir Ugnė Volkevičiūtė
Mindaugas Katelynas ir Ugnė Volkevičiūtė / Vaido Grudžio nuotr.

Savaitgalį parodoje „Mūsų vestuvės“ apsilankiusi pora ilgesniam laikui stabtelėjo prie fotografų paslaugų ir vestuvinių puokščių stendų. Tiesa, užklausti apie būsimas vestuves sužadėtiniai atvirauti nebuvo linkę. 

„Ruošiamės, bet dar nieko konkretaus nežinome“, – sutartinai tvirtino svarbiam žingsniui besiruošiantys mylimieji, skaičiuojantys ketvirtus draugystės metus. 

M.Katelynas sakė esąs sužavėtas gėlių kompozicijomis ant skėčių. Sportininkas tvirtino žinąs, kad jo išrinktoji dievina lelijas.  „Dar mėgstu frezijas. Vertinu gaivias, smulkiais žiedeliais, šviesių spalvų gėles“, – užsiminė U.Volkevičiūtė. 

M.Katelynas mylimai merginai pasipiršo pernai vasarą. Jis Ugne susižavėjo pamatęs šokančią „Mis Lietuva 2008“ konkurse. Po metų pora pradėjo draugauti.  Sužadėtiniai tvirtino trokštą privačios šventės. Anksčiau U.Volkevičiūtė yra sakiusi, kad ji ir mylimasis viešumo netrokšta, nes nuo to tikrai nebus laimingesni. 

Vestuves porai greičiausiai rengs bene garsiausia Lietuvoje vestuvių planuotoja Kristina Kaikarienė. Ją taip pat buvo galima pamatyti vaikštančią parodoje su U.Volkevičiūte ir M.Katelynu. Trumpam prie trijulės buvo prisijungęs ir savo dainomis parodos lankytojus maloninęs dainininkas Vladas Kovaliovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius