Krepšininkų sutiktuvėse N.Zvonkė dainavo žiūrėdama į delną (nuotraukos)

Bronzos medalius pasaulio krepšinio čempionate laimėjusi rinktinė pirmadienio vakarą buvo pasitikta sirgalių šūksniais ir popmuzikos atlikėjų dainomis. Tačiu sutiktuvėse kai ką nustebino grupė YVA. Panašu, kad merginos krepšininkus apdainuojantį kūrinį sukūrė paskubomis. „Dainuoti iš popieriaus lapų būtų didelė nepagarba“, – teigė grupės lyderė Natalija Zvonkė ir neišmoktos dainos žodžius nusprendė verčiau susirašyti ant delno.
Natalija Zvonkė
Natalija Zvonkė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./Sirgaliai Rotuaės aikatėje karatai pasitiko krepaininkus
Grupė „Yva“

Apie pusę dvyliktos nakties priešais Vilniuje, Rotušės aikštėje, susispietusią minią ir medalius iškovojusius krepšininkus išėjusios grupės YVA narės Natalija Zvonkė, Kristina Ivanova ir Ieva Stasiulevičiūtė užtraukė perkurtą savo dainos „Brunetės, blondinės“ versiją. Tačiau merginos nebuvo pasitiktos šiltai – minioje girdėjosi švilpimas. Gal dėl to, kad grupės narės nebuvo išmokusios dainos žodžių?

Štai N.Zvonkė dainuodama stengėsi nepastebimai žvilgtelėti į savo delną, kuriame buvo užsirašiusi kūrinio žodžius, tačiau vėliau užsimiršo ir ėmė mojuoti publikai aprašinėtu delnu.

„Žodžius nelabai mokėjom, tai turėjau špargalę. Dainą labai sunku įsiminti per mažiau nei parą, o šioje buvo daug teksto ir dainuoti teko prieš didžiulę minia. Tai didžiulė atsakomybė“, – tikino grupės lyderė N.Zvonkė.

Atlikėja teigė nė nemaniusi slėpti, kad ant delno turėjo pasidariusi paruoštuką.

„Tai buvo lengvas pokštas. O demonstratyviai ateiti su lapu man nelabai gražu. Tai didelė nepagarba“, – įsitikinusi N.Zvonkė.

Pasak jos, renginio organizatoriai paprašė grupę YVA pasirodyti koncerte ir atlikti dainą, tačiau neradusios tinkamo kūrinio merginos nusprendė perkurti kurį nors iš savo repertuaro. Darbo ėmėsi  buvęs Natalijos sutuoktinis Deivydas Zvonkus. Vyras per naktį sukūrė dainos tekstą, šlovinantį krepšininkus ir jų pergalę. 

„Netilpo trijų krepšininkų vardai, bet dabar nepasakysiu kurių. Tiesiog nesusirimavo“, –  kalbėjo N.Zvonkė.

Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./Natalija Zvonkė dainos žodžius užsiraaė ant delno
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Natalija Zvonkė dainos žodžius užsirašė ant delno.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius