Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Krepšinio gerbėja Ingrida Varnienė įsiamžino su visais Lietuvos rinktinės žaidėjais

Daugkartinei lengvojo kultūrizmo varžybų dalyvei ir užsienio komercinių turnyrų debiutantei Ingridai Varnienei (33) daugelis moterų gali pavydėti ne tik ištreniruoto kūno, bet ypatingo jos nuotraukų albumo. Ingrida yra įsiamžinusi beveik su visais Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės nariais.
Ingrida Varnienė su krepšininkais Jonu Valančiūnu, broliais Lavrinovičiais ir Simu Jasaičiu
Ingrida Varnienė su krepšininkais Jonu Valančiūnu, broliais Lavrinovičiais ir Simu Jasaičiu / Asmeninio albumo nuotr.

Trenere Kauno sporto klube „FitClub“ dirbanti moteris prisipažino, kad krepšiniu žavėjosi nuo mažų dienų, kai jos tėtis remdavo įvairias šalies vyrų ir moterų krepšinio komandas. Ingrida Varnienė kartu su bičiuliais palaikė rinktinę Gran Kanarijoje, tačiau dabar, kai varžybos persikelia į žemyninę Ispaniją, Ingrida dėl darbo nebegalės ten vykti.

„Idėja įsiamžinti su krepšininkais kilo, nes gyvenome tame pačiame viešbutyje kaip ir rinktinės nariai. Vis tekdavo prasilenkti su jais koridoriuose, tai ir kilo noras įsiamžinti. Vien dėl jų kovos krepšinio aikštelėje norisi turėti nuotraukas su jais“, – portalui Žmonės.lt sakė I.Varnienė.

Asmeninio albumo nuotr./Ingrida Varnienė ir broliai Darjušas ir Kšyštofas Lavrinovičiai
Asmeninio albumo nuotr./Ingrida Varnienė ir broliai Darjušas ir Kšištofas Lavrinovičiai

Paklausta, ar sunku yra įkalbinti krepšininkus pozuoti bendrai nuotraukai, Ingrida tikino, kad ne.

„Viskas labai lengvai. Nors jie yra žvaigždės, tačiau bendraujant yra labai paprasti. Patys pačiausi man yra broliukai – Darjušas ir Kšištofas Lavrinovičiai“, – atviravo kaunietė.  O kuris krepšininkas jai labiausiai yra kritęs į akį? „Jie visi gražūs vyrai ir taškas“, – juokėsi Ingrida.

I.Varnienė tikisi, kad komanda į Lietuvą parveš aukso medalius. „Čia nuotaikos labai geros, sirgaliai nerealūs. Dar neteko nieko panašaus matyti kultūrizmo sporte. O čia smagu, kad lietuviai taip palaiko savus. Beje, Las Palmaso arenoje jausmas toks lyg žaistų „Žalgirio“ arenoje, o tai motyvuoja mus visus, ypač – žaidėjus“, – portalui Žmonės.lt sakė Ingrida.

Asmeninio albumo nuotr./Ingrida Varnienė su bičiuliais
Asmeninio albumo nuotr./Ingrida Varnienė su bičiuliais

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius