Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kristina Ivanova: „Radau tobulą vietą savo vestuvėms“ (papildyta kovo 12 d.)

Išgražėjusios naujosios grupės YVA lyderės akys pastaruoju metu ypač spindi. Nors Kristina (23) tvirtina, kad labiausiai dabar įsimylėjusi savo darbą, tačiau „Privatu! + TV gidas“ duomenimis, merginos akys blizga dėl jausmų naujajam širdies draugui iš Kauno.
Kristina Ivanova
Kristina Ivanova / "Privatu" viršelis

Vardas, pavardė: Kristina Ivanova.
Gimimo data, vieta: 1987 09 06, Kaunas.
Šeima, kurioje gimė: tėvai – smulkieji verslininkai; turi vyresniąją seserį Nataliją (28).
Šeiminė padėtis: netekėjusi; neturi vaikų.

Kristina, neseniai grįžai iš Azerbaidžano. Kokiu tikslu ten vykai ir ką nuveikei?

Lankiausi šios valstybės sostinėje Baku. Ten praleidau daugiausia laiko. Kelionės tikslas man, kaip naujajai YVOS lyderei, buvo suplanuoti koncertų grupei, suorganizuoti fotosesiją ir išrinkti vietą vaizdo klipui filmuoti. Teko daug padirbėti ir pavažinėti, kol pavyko surasti tai, ko ieškojau, – rojaus kampelį. Neabejoju, kad su YVOS merginomis jau artimiausiu metu ten įgyvendinsime senas savo svajones.

Fotostudija LaDore/Kristina Ivanova
Fotostudija LaDore/Kristina Ivanova

Galbūt galima sakyti, kad radai tinkamiausią vietą didžiausiai savo gyvenimo šventei?

Tikrai taip, radau tobulą vietą savo vestuvėms. Nenusakomas grožis!

Kodėl pasirinkote būtent Azerbaidžaną?

Keli kolegos ten darbuojasi. Jie mane sudomino šia valstybe. Be to, pamatyti egzotiškąjį Azerbaidžaną buvo sena mano svajonė.

Pavadinkime viską tikraisiais vardais. Į tolimąjį Azerbaidžaną vykai pas prodiuserį Egmontą Bžeską ir jo kolegą Andrių Broką...

(Juokiasi.) Na, taip... Šie vyrai yra puikūs žmonės. Su abiem bendravau jau Lietuvoje. Neslėpsiu: jie padėjo man svetur susipažinti su reikiamais žmonėmis.

Prieš keletą mėnesių mūsų žurnalui prisipažinai, kad aplink Tave rėžia sparną du vyrai, kuriems ir pati simpatizuoji. Galbūt kažkuris pelnė Tavo palankumą?

Situacija yra iš esmės pasikeitusi. Šalia manęs nebėra dviejų vyrų. Taip, esu beprotiškai įsimylėjusi. Labiausiai savo darbą... Nuo jo dabar kaifuoju. O apie mano asmeninį gyvenimą visada sklandė labai daug gandų.

Bet turbūt nepaneigsi, kad yra nerašytos pramogų pasaulio taisyklės, jog garsi mergina bent jau viešumoje negali turėti antrosios pusės, nes kitaip nebus geidžiama... Galbūt tik viešai kol kas negali patvirtinti apie savo santykius?

Prisipažinsiu: iš tiesų žaidžiu pagal pramogų pasaulio taisykles, kurios yra Lietuvoje. Taip patogiau. Kartais reikia ir šventai pameluoti (šypteli). Tenka retsykiais net imtis nepatinkančios veiklos. Tačiau visi pramogų pasaulio atstovai puikiai žino, kad taip privaloma elgtis!

Neseniai paaiškėjo, kad Tavo naujas mylimasis – turtingas verslininkas iš Kauno. Kuo jis pavergė Tavo širdį?

Vergė mane, vergė ir pavergė (juokiasi). Ir kodėl gi visiems taip norisi mane su kuo nors suporuoti? Esu šimtu procentų pasinėrusi į darbą. Ir tas malonumas, kurį gaunu užsiimdama savo mylima veikla, mane verčia šypsotis ir būti laiminga.

Ar tiesa, kad važinėji prabangiu naujojo mylimojo automobiliu?

Važinėju su savo ne tokiu jau prabangiu automobiliu „Audi“. Neneigsiu, kad tenka sėsti ir prie savo draugų – grupės YVA merginų ar kitų bičiulių, automobilių vairo.

Vis dėlto Tavo spindinčios akys neleis sumeluoti – iš meilės skraidai padebesiais, tiesa?

Meilė žmogų pakelia nuo žemės, išmuša pagrindą iš po kojų. Tie žmonės, kurie tikrai myli, supranta, apie ką aš kalbu.

Ar teisingas posakis, kad „meilė suteikia sparnus“?

Yra labai gražūs vienos dainos žodžiai: „Kai ant sparnų kylu, lekiu, kaip spindulys į tamsą prasineriu… Virš debesų, virš nevilties lekiu link tolimos žvaigždės.“ Man šie dainos žodžiai primena įsimylėjusį žmogų, kuris skrajoja ir gyvenime siekia savo tikslų!

„Meilė žmogų pakelia nuo žemės, išmuša pagrindą iš po kojų. Tie žmonės, kurie tikrai myli, supranta, apie ką aš kalbu“

Pakalbėkime apie Tavo išvaizdos pokyčius. Mūsų žurnalo skaitytojai Tave pakrikštijo „Gulbių gulbe“. Išduok savo puikios išvaizdos paslaptį.

Viskas susidėjo į vieną krūvą: veikla man teikia malonumą, studijuoju tai, kas man labiausiai patinka. Visuomenės sveikatos studijos iš esmės pakeitė mano požiūrį į gyvenimą. Ėmiau reguliariai sportuoti, derinti maistą. Sveikai gyvenu ir dėl to kaifuoju. Manau, tai ir lėmė teigiamus mano išvaizdos pokyčius.

Tvirtini, kad išpuoselėjai savo išvaizdą ir 15 kilogramų atsikratei natūraliomis priemonėmis. Tačiau būta visokių kalbų: kad laikaisi pačių keisčiausių dietų, nieko nevalgai ir pan. Atskleisk, ką konkrečiai darei, kad sulieknėtum?

Girdėjau kalbų, kad pasidariau kelias plastines operacijas, nuolatos leidžiuosi botokso injekcijas. Nuoširdžiai sakau: kol kas plastikos chirurgų paslaugomis nesinaudojau. Esu per jauna, kad reikėtų kažką keisti operacijomis. Galbūt ateityje ir teks tai išbandyti. Tačiau taip, kaip atrodau dabar, yra natūralu ir Dievo duota (šypteli). O kad mano kūno formos būtų gražios, sveikai maitinausi ir daug sportavau.

Kokį duotum patarimą toms merginoms, kurios siekia atrodyti ir jaustis taip, kaip Tu?

Pirmiausia atraskite mėgstamą veiklą, nes būtent darbas daugelio mūsų gyvenime užima apie 70 procentų laiko. Antra, pažinkite savo kūną ir pamilkite jį, tuomet jis padiktuos, ko labiausiai reikia. Be to, visoms palinkėčiau daugiau šypsotis, būti optimistėmis. Nebijokite kartais į gyvenimą žiūrėti pro pirštus, užsidėti rožinius akinius. Ir, be abejo, įsimylėkite. Meilė suteikia žmogui sparnus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius