Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kristina Ivanova. Vienu metu su dviem vyrais. „Nematau nieko bloga!“ (papildyta spalio 30 d.)

Apie išdrąsėjusią ir nuogo kūno nesidrovinčią rodyti grupės YVA narę K. Ivanovą (23) dar niekada nebuvo tiek daug kalbama. Šiandien mergina maudosi šlovės spinduliuose. Sėkmė Kristiną lydi ir asmeniniame gyvenime – iš vieno pasimatymo ji skuba į kitą. Be to, dėl jos iš proto kraustosi du vaikinai...
Kristina Ivanova
Kristina Ivanova / Žurnalo "Privatu" viršelis

Vardas, pavardė: Kristina Ivanova.
Gimimo data, vieta: 1987 09 06, Kaunas. 23 m.
Šeima, kurioje gimė: tėvai – smulkieji verslininkai; turi vyresniąją seserį Nataliją (27).
Šeiminė padėtis: netekėjusi; neturi vaikų.
Karjera: šįmet Klaipėdos universitete Kristina baigė visuomenės sveikatos studijas, o dabar siekia magistro laipsnio diplomo; septynerius metus ji yra grupės YVA narė.

G. Žilinsko nuotr./Grupė YVA
G. Žilinsko nuotr./Grupė YVA

Pastaruoju metu Tavęs labai daug pramogų pasaulyje, o anksčiau ilgą laiką tūnojai šešėlyje. Kodėl  dabar panorai išlįsti į dienos šviesą?

Viskas labai paprasta. Kai atėjau į grupę YVA, man buvo 16 metų. Tuo metu nebuvau susiformavusi kaip asmenybė. Dabar esu brandesnė, todėl ir leidžiu sau dalyvauti erotinėse fotosesijose, duoti pikantiškus interviu. To visai nenorėjau, kai buvau moksleivė.

Nesigaili dėl seksualių fotosesijų ar kokių nors viešai ištartų žodžių?

Tikrai nesigailiu. Iš artimųjų negirdėjau nė vieno blogo žodžio ar piktos replikos. O ką kalba svetimi žmonės, man nesvarbu! Pati puikiai žinau, kokia esu, ir tai svarbiausia. Visos erotinės fotosesijos, kuriose dalyvavau, man labai patiko. Taigi – nėra ko gailėtis. Reikia jomis džiaugtis (nusijuokia)!

Kaip į Tavo pikantiškas nuotraukas reagavo tėvai?

Mano mama labai supratinga. Ji pasakė: „Graži fotosesija, kurioje įamžintas jaunas kūnas. Kada tai būtum dariusi, jei ne dabar?“ Tėvelis kiek ramiau reagavo. Jis sakė, kad galėjau nerodyti nuogų krūtų. Bet tai normalu, nes tėtis yra tėtis (šypteli).

Ž. Baryso nuotr./Kristina Ivanova
Ž. Baryso nuotr./Kristina Ivanova

Dažnai pabrėži, kad pastarieji ažiotažą sukėlę įvykiai tėra Tavo skandalingo kelio pradžia pramogų pasaulyje. Ko dar iš Tavęs galime tikėtis?

Planų turiu labai daug. Tiesiog begales! Vien tik šiems metams apstu idėjų, nors iki metų pabaigos liko vos keli mėnesiai. Išvysite mane dar vienoje pikantiškoje „Vakaro žinių“ kalendoriaus fotosesijoje, laukia daug kelionių į užsienį. Tad dar visko galite tikėtis!.. Esu atvira pasiūlymams ir avantiūroms. Gal per artėjančius šių metų mėnesius sulauksiu dar kokio nors intriguojančio pasiūlymo, kuriam negalėsiu atsispirti?..

Ar gali būti, kad netrukus išvysime ir „netyčia pamestą“ Tavo sekso vaizdajuostę?

(Juokiasi.) Na, nežinau... Gal tai būtų per daug drąsu, tačiau pažadu kažką pikantiško ir intriguojančio. Gal dalyvausiu ne tik aš, bet ir kitos YVOS mergaitės...

Gal gerbėjai gali tikėtis pikantiškų YVOS merginų vaizdelių, užfiksuotų vaizdajuostėje?!

(Juokas tampa nevaldomas.) Sunku įsivaizduoti. Kita vertus, išradingumo YVOS narėms tikrai netrūksta!

Pakalbėkime apie Tavo asmeninį gyvenimą. Neseniai laidoje „Super L.T.“ prasitarei, kad nori rasti vyrą, kuris Tave nustebintų. Vadinasi, šiuo metu neturi vaikino?

Daug žmonių šį mano teiginį suprato savaip. Šiuo metu neturiu tokio vaikino, kuris vaidintų antrosios pusės vaidmenį. Tačiau man netrūksta simpatiškų stipriosios lyties atstovų dėmesio. Dabar yra du rimti kandidatai, kurie man rodo dėmesį ir dažnai būna greta manęs. Kas jie, žinau tik aš.

Nebijai, kad po tokių žodžių žmonės apie Tave galvos kaip apie laisvų pažiūrų merginą?

Tikrai ne! Ta mergina, kuri neturi to vienintelio, gali vaikščioti į pasimatymus su jai patinkančiu jaunuoliu. Manau, taip daro kiekviena dailiosios lyties atstovė. Nesakau, kad susitikinėju su begale vyrų, bet keli rimti tikrai yra.

Asm. albumo nuotr./Kristina Ivanova
Asm. albumo nuotr./Kristina Ivanova

Tai vienu metu esi su dviem vyrais?

O kas čia tokio? Nematau nieko bloga! Tiek vyrai, tiek moterys sau renkasi patį geriausią ir artimiausią partnerį. Tokį rasti ne iš karto pavyksta. Tiesa, nemanau, kad su manimi lengva, nes nesu pati geriausia. Negaliu antrajai pusei skirti tiek dėmesio, kiek kitos merginos. Daug laiko užima mokslai, koncertinė veikla, filmavimai, fotosesijos. Norisi ir laiko sau, pavyzdžiui, nueiti į dainavimo pamokas, pasportuoti.

Neseniai žurnalui „Privatu!“ pozavai su vestuvine suknele. Gal jautiesi jau subrendusi šeimyniniam gyvenimui?

Kaip čia pasakius... Kol kas tai tik tolimi planai. Tačiau man labai patiko įsisprausti į vestuvinę suknelę.

Ar tai buvo pirmas kartas?

Taip, dar niekada iki tol nevilkėjau vestuvinės suknelės, nors ne vieną kartą sukneles padėjau išsirinkti draugėms prieš vestuves. Neneigsiu: kai pasipuošiau šiuo drabužiu, širdelė suspurdėjo. Į galvą tuo metu atėjo labai daug minčių. Supratau, kad nelengva būti nuotaka (šypteli).
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius