Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kristina Kaikarienė: „Mes save vadiname voverėmis, todėl ir dovanos tokios“

Kūčių vakaras įstaigos „Renginių kodas“ steigėjoms Kristinai Kaikarienei, Aidai Januškienei ir Jurgai Anusauskienei tapo dar labiau svarbus nei iki šiol. Jos ne tik su artimaisiais sėdo už šventinio stalo, kalbėjo maldą, pakavo dovanas, bet ir stebėjo pirmąjį bendrą savo darbą – LTV televizija vakare transliavo koncertą, mėnesio pradžioje filmuotą Pažaislio vienuolyno bažnyčioje ir skirtą svarbiausiai metų šventei.
Kristina Kaikarienė
Kristina Kaikarienė / Jurgos Anusauskienės fotomontažas

K.Kaikarienė sako, jog tiek, kiek „Renginių kodas“ nuveikė per mėnesį kiti įgyvendintų per metus. „Esame greitos, nuolat lekiančios, bandančios išlysti iš savo idėjų, todėl viena kitą vadiname voverėmis“, – juokavo žinoma moteris.

Būtent tai jai padiktavo netradicinės dovanos draugėms idėją – K.Kaikarienė užsakė šaržą kur ji ir partnerės yra pavaizduotos tarsi voverės.

„Darbų yra daug, todėl mums susikurti personažai tarsi leidžia pailsėti, pajuokauti. Kai susitinkame trise aptarti darbų vaišinamės net voverių kokteiliais! Taurės su riešutais visuomet būna paruoštos”, – sakė K.Kaikarienė.

Asmeninio archyvo nuotr./`aržas (ia kairės): Jurga Anusauskienė, Kristina Kaikarienė, Aida Januakienė
MIndaugo T nuotr./Šaržas (iš kairės): Jurga Anusauskienė, Kristina Kaikarienė, Aida Januškienė

Tiesa, ji nesitikėjo, jog Kalėdoms gaus dar vieną „voverišką“ dovaną – J.Anusauskienė pati merginoms sukūrė paveikslus, dekoruotus riešutais. Tai tarsi linkėjimas niekuomet nepritrūkti idėjų. Pasak renginių organizatorės, J.Anusauskienės darbuose, skirtuose kiekvienai partnerei asmeniškai, yra jų veidukai, „aprengti“ voverių kailiukais.

Žmonės.lt montažas/Aida Januakienė
Aida Januškienė

Netradicinėmis dovanomis šeimos narius apibėrė ir verslininkė Inga Budrienė. Anot jos, ši žiema itin palanki įgyvendinti jos vyro svajonę – pavažinėti haskių kinkiniu. Kad nenuobodu būtų laukti pramogos žinoma moteris po eglute sutuoktiniui padės praktiškesnę, naudingą dovaną.

Stuburo skausmais besiskundžiančiam vyrui I.Budrienė įteiks taškiniam pėdų masažui skirtas šlepetes, pagamintas pagal išskirtinę technologiją, ir kilimėlį.

„Rūpintis savo sveikata sunku priversti mus daugelį. Todėl nešiodamas šlepetes ar atsirėmęs į kilimėlį Darius tai darys tarsi nesąmoningai“, – sakė pašnekovė.

Inga Budrienė su vyru Dariumi
Inga Budrienė su vyru Dariumi

Be daugybės dovanų ji sūnui Kerniui ir globotiniam Mantui po eglute padės ir kompaktinius diskus su muzikine pasaka „Žvaigždelės kelionė“. Itin teigiamas, antismurtiniu vadinamas kūrinys, pasak moters, septynmečiams, pradėjusiems lankyti pirmąją klasę, turėtų tapti teigiamų emocijų impulse. Tekstų autorė ir muzikinės pasakos „Žvaigždelės kelionė“ kūrėja Kristina Bartnikienė ją parašė savo dukrai, norėdama parodyti, kad istorijos gali būti įdomios ir be piktų personažų, neigiamų įvykių.

„Vaikai sulaukė tokio amžiaus, kai dovanos turi būti ne tik smagios, bet ir naudingos“, – įsitikinusi I.Budrienė. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius