-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kuo puošiasi žvaigždės?

Kalbama, kad moters papuošalas gali išduoti ne tik jos amžių, profesiją, bet ir charakterio bruožus. Ypač jei jis padarytas savomis rankomis. Šįkart pasižvalgėme po garsių silpnosios lyties atstovių papuošalų skryneles, kuriose radome nebrangių, tačiau širdžiai mielų ir prabangių, išskirtinių dirbinių.
Laura Imbrasienė su seserimi Marina Binkauskiene
Laura Imbrasienė su seserimi Marina Binkauskiene / G. Skaraitienės nuotr.

Laura Imbrasienė (32)
„Kuriu sau, nes žinau, ko noriu“

Laidos  „Triumfo arka“ vedėja L. Imbrasienė dažniausiai pati kuria ir papuošalus, ir juvelyrinius dirbinius. Moteris neslepia, kad jos brangenybių dėžutėje – tik pačios sugalvoti papuošalai. Šia veikla Laura užsiima su seserimi Marija Binkauskiene.
„Kuriu sau, nes žinau, ko noriu. Be to, neretai tokias dovanas įteikiu draugėms. Manau, tai geras sprendimas, nes viską darau iš širdies“, – „Privatu!“ sako populiarios laidos  „Triumfo arka“ vedėja ir priduria, kad bičiulės nekantriai laukia savo gimtadienių, nes žino, jog dovanų jos gaus Lauros sukurtą papuošalą.

V. Ovadnevo nuotr./Raimonda Masiulytė
V. Ovadnevo nuotr./Raimonda Masiulytė

Raimonda Masiulytė (24)
Kurį papuošalą jai padovanojo Nedzinskas?

Balsinga atlikėja R. Masiulytė neslepia mėgstanti įvairius papuošalus. Kai mergina atidarė papuošalų dėžutę, joje buvo galima išvysti įvairių stilių ir iš skirtingų medžiagų padarytų grožybių. Raimonda nekuria papuošalų, nes daug jų gauna dovanų.
„Šiuos man padovanojo vienas draugas, anuos – kitas bičiulis, o vieną papuošalą gavau nuo Antano Nedzinsko“, – rodydama į savo papuošalus šelmiškai šypteli R. Masiulytė.

Gretos Skaraitienės nuotr./Kristina Karalytė-Sniegė
Gretos Skaraitienės nuotr./Kristina Karalytė-Sniegė

Kristina Karalytė-Sniegė (25)
„Mieliausi tie, kuriuos dovanoja draugės“

Papuošalų gamyba labiau nei muzika susidomėjo atlikėja K. Karalytė–Sniegė. Mergina jau dvejus metus kone kasdien kuria įvairias grožybes. Paradoksalu, tačiau atlikėja savo kūriniais beveik nesidabina.
„Mano papuošalų dėžutėje daugiau yra pirktinių dalykėlių. Nemažai jų gaunu iš Anglijoje gyvenančios mamos. Kartais pati nusiperku papuošalų. Tačiau patys mieliausi yra tie, kuriuos padovanoja draugės. Nešiodama juos, jaučiu šilumą. Taip pat labai mėgstu, kai bičiulės pasipuošia manaisiais“, – atvirai sako Kristina.
Beje, mergina prasitaria, kad netrukus jos kuriamų papuošalų gali padaugėti, mat šiuo metu ji steigia papuošalų kūrimo būrelį, kuriame Sniegė ne tik kitus mokys daryti įvairias grožybes, bet ir pati įsilies į kūrybos procesą.

Gretos Skaraitienės nuotr./Inga Budrienė
Gretos Skaraitienės nuotr./Inga Budrienė

Inga Budrienė (36)
„Savų papuošalų nevertinu“

Kauno verslininkės I. Budrienės papuošalų dėžutėje pusė yra pirktinių, o pusė – pačios kurtų darbų. Tiesa, moteris skeptiškai kalba apie savo dirbinius.
„Savų papuošalų nevertinu. Man geriau nusipirkti arba paprašyti, kad šios srities profesionalai sukurtų kažką vienetinio. Kartais papuošalų parsivežu iš užsienio. Savaisiais pasipuošiu retai“, – sako Inga.
Tačiau verslininkei itin malonu savomis rankomis kurtus papuošalus dovanoti kitiems. „Dvigubai smagiau, kai žmonės lieka patenkinti ir įvertina dovaną“, – šypteli pašnekovė.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius