Kur gyvena garsenybės?

Daugeliui labai smalsu bent trumpam kyštelėti nosį į privačią garsių žmonių teritoriją – jų namus. Žurnalas „Privatu!“ suteikia jums tokią galimybę!
Arvydas Martinėnas-Vudis ir Algirdas Grudinskis-Grūdas
Arvydas Martinėnas-Vudis ir Algirdas Grudinskis-Grūdas / V. Ovadnevo nuotr.

Arvydas Martinėnas-Vudis (26) ir Algirdas Grudinskis-Grūdas (25)
Dviese gyventi smagiau

Prieš kelerius metus dainininkas A. Martinėnas viename iš Vilniaus miegamųjų rajonų įsigijo trijų kambarių butą. Vienas kambarys virto muzikos studija, antras – erdvia svetaine, o trečias – miegamuoju. Ilgainiui dideliame bute Vudžiui tapo liūdna, todėl drauge gyventi jis pakvietė bendražygį iš muzikinio realybės šou „Kelias į žvaigždes“ A. Grudinskį.
„Dviese kur kas smagiau. Beje, kaimynai dėl mūsų nesiskundžia, nes mes neorganizuojame jokių vakarėlių. Dažnai jie mėgsta pasilinksminti ir mus į savo šventes pakviesti“, – šypteli atlikėjas.

Edmundo Paukštės nuotr./Laima Paksienė
Edmundo Paukštės nuotr./Laima Paksienė

Laima Paksienė (49)
Jaukiausia – virtuvėje

Ponia L. Paksienė yra iš tų moterų, kuriai ne tas pats, kaip atrodo jos namai. Laimai patinka tvarkyti savo būstą ir kurti jame jaukią atmosferą. Moteris jau 11 metų su sūnumi Mindaugu (15) ir kartais iš Europos Parlamento grįžtančiu vyru Rolandu (54) gyvena Antakalnio rajone esančiame nuosavame name. Ji neslepia, kad prieš porą metų norėjo keisti būstą, bet, aplėkusi pusę Vilniaus, suprato, jog nieko geriau už turimą namą neras.
„Mūsų name yra ypatinga aura, o tai svarbiausia. Beje, mano mėgstamiausia vieta – virtuvė. Joje ir valgį gaminu, ir knygas skaitau, ir su draugėmis bendrauju. Virtuvėje man jaukiausia. Kai namo grįžta Rolandas, laiką leidžiame svetainėje“, – atvirai sako L. Paksienė.

Ž. Baryso nuotr./Raimonda Masiulytė
Ž. Baryso nuotr./Raimonda Masiulytė

Raimonda Masiulytė (24)
Nuomojamame bute jaučiasi gerai

Kai iš užsienio į Lietuvą grįžta dainininkė R. Masiulytė, ji apsistoja ne nuosavame, o nuomojamame bute. Jame mergina jaučiasi gerai.
 „Čia jauku. Be to, ir kaimynai geri“, – linksmai kalba pašnekovė. Kadangi Raimonda – muzikantė, nieko nuostabaus, kad jos dviejų kambarių bute yra du muzikos instrumentai – pianinas ir gitara. Tiesa, pastaroji – be stygų ir šiek tiek aplūžusi, tačiau ji interjerui suteikia savitumo. Šiame bute bene mėgstamiausia Raimondos bičiulių susibūrimų vieta – virtuvė.

V. Ovadnevo nuotr./Valdas Burnys
V. Ovadnevo nuotr./Valdas Burnys

Valdas Burnys (38)
Miegamajame – lova su radiju

„Kadaise svajojau, kad mano namai būtų pilni muzikos. Dabar galiu tuo pasidžiaugti“, – sako grupės „Išjunk šviesą“ lyderis V. Burnys, kurio nuosavame name Vilniaus priemiestyje gausu muzikos instrumentų ir specialios garso aparatūros. Valdas savo namą, kuriame gyvena jau aštuonerius metus, vadina svajonių būstu. Bene įdomiausias namų akcentas – lova su įmontuotu radiju.
„Ją gavau dovanų iš Prancūzijoje gyvenančių draugų. Kita svajonė buvo turėti nuosavą fortepijoną. Dabar jis stovi svetainėje, – džiaugiasi muzikantas. – Be to, mėgstu gerą garso aparatūrą, todėl namuose įrengtoje studijoje visuomet griaudėja muzikos garsai.“
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius