Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Laima Tamulytė-Stončė kelionei į Egiptą ruošiasi sporto klube

Humoristė Laima Tamulytė-Stončė pradėjo lankyti sporto klubą. Taip drauge su vyru ji ruošiasi jau kitą mėnesį poros laukiančioms atostogoms: šeimyna nuo darbų ilsėsis Egipte.
Laima Tamulytė-Stončė
Laima Tamulytė-Stončė / Asmeninio albumo nuotr.

Sporto klubo duris L.Tamulytė-Stončė varsto jau kone dvi savaites. „Eiti į sporto klubą yra kelios priežastys: tiek noras padailinti kūno linijas, tiek pagerinti sveikatą – kartais imi ir pasijauti ne taip, kaip norėtum. Visada stengiuosi būti geros sveikatos – be jos esi nepasiruošęs ne tik darbams, bet ir atostogoms“, – bendraudama su Žmonės.lt svarstė humoristė.

Ji džiaugiasi, kad šiuo metu darbo dienos nėra tokios įtemptos, tad gali skirti laiko pasilepinimui. „Pats smagiausias dalykas man visuomet buvo baseinas. Juk plaukiant dirba visas kūnas, taip pat tai sveika širdžiai. Plaukimas man padeda atsikratyti streso ir pamiršti rūpesčius. Juokinga būna prisėsti sūkurinėje vonioje: burbuliuoji sau ir galvoji – vaje, ar tik aš čia nėjau pasportuoti? Pirmas dienas tik sėdėti toje vonioje ir norėjosi“, – apie sporto klubą kalbėjo ji.

L.Tamulytė-Stončė juokiasi, kad stengtis sportuoti visad turi motyvacijos: „Matyt, sporto klubuose jie tyčia padaro tuos langus, pro kuriuos vis matosi jauni ir gražūs sportuojantys žmonės. Žiūrėdavau į juos ir galvodavau: nejau aš taip negaliu? Vėliau tik žiūriu, jau pati lipu į tą antrą aukštą ir einu prie treniruoklių: pirma prasieinu, po to padarau pratimų nugarai, kojytėms.“

Asmeninio archyvo nuotr./Laima išmėgino ir povandenines atrakcijas
Asmeninio archyvo nuotr./Laima išmėgino ir povandenines atrakcijas

Ji atkreipia dėmesį, kad sportuoti, o ir vandens malonumais ji galėtų lepintis namuose, tačiau sporto klubas jai daug labiau prie širdies. „Visą sporto klubą galėčiau turėti savo namuose: turiu ir kubilą, ir dušą, visokių garinių dalykų... Tačiau namie visu tuo užsiimti juk neprisiversi. Užtat ryte pabundi nuo žadintuvo, nuvažiuoji, pasportuoji, padirbi, grįžti namo ir užsidedi pliusiuką“, – sakė humoristė.

Paklausta, ar neapima tingulys – juk dažnam eiti į sporto klubą ilgainiui pabosta, moteris tikino priešingai: „Man atsiranda manija. Jaučiu malonumą. Juk tam sporto klube yra daug pasiūlymų – jei šiandien nenoriu minti dviračio, tai galiu nueiti į baseiną, pirtį... Paminti dviratį suspėsi ir kitą dieną. Ir prie treniruoklio tada prieisi!“

L.Tamulytė-Stončė Žmonės.lt atskleidė, kad visai netrukus žada išvykti atostogauti į egzotiškąjį Egiptą. Tam ji ir ruošiasi plušėdama sporto klube. „Esu pamišusi dėl šilto oro, skaisčios saulės, važiavimo toli, pasivaikščiojimo. Vieną savaitę per atostogas skirsime kelionei į Egiptą, kur būtinai panardysime. Kol kas giliausiai panėrusi esu į 11 m gylį – dabar noriu panerti dar giliau“, – entuziastingai kalbėjo ji.

Egiptą ji aplankys ne pirmą kartą – jau yra buvusi kituose šalies kraštuose. Viešėdama Egipte ji niekad nepamiršta panardyti: „Visi man pritartų – Raudonoji jūra nardymui yra tiesiog nuginkluojantis variantas. Dabar važiuosime į Šarm El Šeichą – ten laukia labai gražūs rifai.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius