Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Larisa Kalpokaitė ir Jūratė Vilūnaitė per serialo pristatymą susirungė šaltibarščių rungtyje

Saulėtą pirmadienio pavakarę greitai televizijos eteryje pasirodysiančio serialo „Namai, kur širdis“ aktorės Jūratė Vilūnaitė ir Larisa Kalpokaitė susirungė, kuri moka pagaminti skanesnius šaltibarščius. Didžiausias priešes seriale vaidinančios aktorės jo pristatymą ir pradėjo nuo konkurencinės kovos.
Akimirka iš pristatymo
Larisa Kalpokaitė / Luko Balandžio nuotr.

LNK televizijoje pasirodysiančio serialo herojės net ir „pabėgusios“ iš filmavimo aikštelės puikiai vaidino savo vaidmenį ir susikirto, kaip geriau smulkinti agurkus šaltibarščiams: dantimis ar peiliu.

„Labai daug pesticidų žievėje, todėl mes lupsime ir smulkinsime peiliu“, – juokais savo varžovei L.Kalpokaitei atkirto pagrindinė serialo aktorė Jūratė.

Savo gimtadienį serialo pristatymo metu šventęs aktorius Julius Damaševičius (38), išgirdęs surežisuotą kolegių konfliktą dėl agurkų, pasiūlė jo nesiaiškinti žodžiais, o „susitikti prie ketvirtos obelies, kur bus rengiamos kaimiškos muštynės“.

Pagrindinį vaidmenį seriale, kuriame tragiškai susipynę dviejų šeimų likimai, atlikusi Jūratė tikino, kad filmavimo aikštelėje tragedijas išgyventi nėra sunku. O jei dar tiksliau – netgi įdomu.

„Vaidinti sunku nebuvo dėl to, kad serialo herojai patiria labai daug konfliktų. Taip, manau, yra daug įdomiau ir paprasčiau vaidinti“, – tikino Jūratė.

Anot žinomos teatro ir televizinio kino aktorės, sunkiausia buvo suvaidinti scenas ligoninėje. Dauguma serialo scenų buvo filmuojama Santariškių klinikose, todėl aktoriams, jos tikinimu, buvo sunku atsiriboti nuo ten tvyrančios liūdnos kasdienybės.

„Sunkiausiai buvo filmuoti ligoninėje. Šalia guli tikri ligoniai, o mes nusigrimavę vaidiname tas pačias situacijas. Man buvo labai sunku, kolegoms taip pat“, – patirtimi dalijosi aktorė.

Nepaisant to, filmavimo aikštelėje būta ir linksmų momentų: „Vienos nelabai smagios scenos filmavimas visiems sukėlė daug juoko. Mes filmavome sceną, kuomet mane smaugia. Ji truko baisiai ilgai, nes visa filmavimo komanda juokėsi. Todėl mes kartojome vieną dublį po kito.“

Serialo pristatymas vyko ant Neries kranto įsikūrusioje Andrijauskų sodyboje, o pasistiprinusi šaltibarščiais visa kūrybinė grupė dar maloniau šnekučiavosi saulės atokaitoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius