-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Laura Imbrasienė apie artėjantį vaiko gimimą: „Kalėdas sutiksime jau kartu“

Ketvirtąjį sezoną skaičiuojanti akcija „Spalvoto meduolio diena“ penktadienio rytą subūrė pramogų pasaulio atstovus kilniam tikslui: žinomi žmonės drauge margino meduolius, skirtus vaikams iš globos namų pradžiuginti. Prisijungti prie vaikams skirtos akcijos noriai sutiko ir televizijos laidų vedėja Laura Imbrasienė, pati laukianti gandrų.
Laura Imbrasienė
Laura Imbrasienė / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Nors vieniems vaikų globos namai – nepažįstama vieta, L.Imbrasienė portalui Žmonės.lt tikino tokias įstaigas laikanti arti širdies.

„Retkarčiais su draugėmis aplankome kūdikių namus, nueiname ten savarankiškai. Kadangi dabar laukiuosi, nueinu rečiau – bijau netyčia pasigauti kokią ligą, nes mano nėštumas nėra paprastas“, – atviravo Laura.

Vaikelio moteris laukiasi po dirbtinio apvaisinimo procedūrų. Šis vaikas L.Imbrasienei bus antrasis, ji drauge su vyru jau augina 10-metį sūnų Mantą. Kokios lyties vaikelio ji laukia dabar – laiko paslaptimi, kuria nori džiaugtis tik su artimiausiais žmonėmis.

Laura atviravo, kad lauktis vaikelio ji jau šiek tiek pavargo – norėtų, kad jis pasaulį išvystų kuo greičiau

Kūdikio besilaukianti moteris su nekantrumu laukia vaikelio atėjimo: „Vaikelis pasaulį išvys greitai – Kalėdas jau sutiksime kartu.“ 

Savo pagalbą likimo nuskriaustiems vaikams Laura vertina kukliai. „Prisidedu simboliškai – galbūt būtų galima nuveikti daugiau. Tačiau gal išgirdę apie šią akciją kiti nuspręs padaryti šį tą daugiau. Turi būti tam tikri žingsniai“, – kalbėjo L.Imbrasienė.

Penktadienio renginyje taip pat apsilankė Paulius Skučas, Žygimantas Stakėnas su žmona, Agnė Zacharevičienė, Andrius Butkus, LNK projekto „Skonis“ dalyviai ir „Lietuvos balso“ dainininkai – Milita Daikerytė, Raimonda Vaičiūtė, Indrė Launikonytė ir kiti.

Asta Zacharevičienė
Agnė Zacharevičienė

Žmonės.lt primena, kad šių metų „Spalvoto meduolio dienos“ himną drauge su 16-mete Gintare atlieka grupės „Pinup Girls“ merginos.

Ketvirtą sezoną akcijoje dalyvauja rekordinis miestų skaičius – net 11. „Spalvoto meduolio diena“ šįmet numatyta lapkričio 23-iąją ir bus paminėta dešimtyje skirtingų Vilniaus kepyklėlių, o visoje Lietuvoje – per 30-yje kepyklėlių. 

„Pagrindinė akcijos idėja – susitikimai kepyklėlėse, kurių metu marginame meduolius. Pirmais metais kvietėme juos dovanoti vaikams iš vaikų namų, jau antraisiais pastebėjome, kad vaikai patys nori marginti meduolius“, – anksčiau yra sakiusi akcijos sumanytoja Violeta Masteikienė. Moteris tikino, kad jau kitąmet 5-ąjį gimtadienį švęsianti akcija taps tarptautine. 

Akcijos akimirka
Akcijos akimirka

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius