Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laura Imbrasienė pasidalijo savo naujagimės Saulės Sofijos nuotrauka

„Baimės mane kamavo nuo pat pradžios. Nuo pirmos akimirkos žinojau, kad laukiuos, ir skaičiavau kiekvieną savaitę. Bijojau, kad kas nors gali atsitikti, vis netikėjau, kad mano laimė šalia, kad tas vaikiukas jau pasiekiamas ranka... Tai buvo visai kita patirtis nei su sūnumi“, – atviravo gruodžio mėnesio pradžioje dukters susilaukusi LNK laidos „Padėkime augti“ vedėja Laura Imbrasienė.
Laura Imbrasienė su dukrele Saule Sofija
Laura Imbrasienė su dukrele Saule Sofija / LNK nuotr.

Apie visus mamytės išgyvenimus, nerimą, baimes, patirtį  ir įspūdžius iš susitikimo su dukrele žiūrovai galės išvysti jau šį šeštadienį 9.30 val. pirmoje 2014 metų „Padėkime augti“ laidoje. O kol žiūrovai laukia pirmosios po gimdymo Lauros laidos, ji pati dalijasi naujagimės Saulės Sofijos nuotrauka.

Pasak Lauros, viskas praėjo sklandžiai, nors gimdymo dieną sunkiai sekėsi nusiraminti ir patikėti, kad viskas bus gerai.

„Dar  ir dabar vakarais, kai pasiguldau mergytę šalia savęs, negaliu užmerkti akių, negaliu patikėti, kad tai įvyko, kad šis mažas stebuklas jau mūsų namuose“, – prieš Naujuosius spaudoje prisipažino Laura.

Taip pat šio šeštadienio laidoje „Padėkime augti“ bus kalbama ir skaudžia skyrybų tema. Laidos kūrėjai klaus specialistų, kaip veikia šis procesas visus jo dalyvius ir ypač vaikus, ką galime padaryti dėl savo mažųjų, jei darna šeimoje neįmanoma, kaip padėti šį laikotarpį išgyventi kuo lengviau? Naujų metų laidoje bus nagrinėjama ir visada tėvams aktuali paauglystės problemų tema.

Laura Imbrasienė
Laura Imbrasienė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius