-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laura Valytė: pergalę atnešė mano talentas

Šeštadienio vakarą paaiškėjo, kad LNK projektą „Kviečiu šokti“ laimėjo vienintelė šio projekto negirdinti dalyvė Laura Valytė ir jos šokių partneris Vadimas Šuško. Dar laimėjimu negalinti patikėti mergina teigia, kad pergalę šiame projekte padėjo pelnyti talentas ir sunkus darbas.
Laidos akimirka
Laidos akimirka / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Nuo pat mažumės negirdinti Laura ir Vadimas, daugelio manymu, turėjo atsilikti nuo būrį gerbėjų turinčio dainininko Radži, tačiau nutiko kitaip – netikėtai Radži atsidūrė trečioje vietoje, o pirmoji vieta atiteko Laurai.

Sužinojusi rezultatus mergina negalėjo patikėti, kad tai, ką pranešė laidos vedėjai, yra tiesa.

„Mano visos emocijos sustingo. Aš net nepatikėjau, kad laimėjau, suabejojau, ar tikrai gerai supratau. Kai anksčiau iškritau iš projekto, pajutau visiškai priešingas emocijas: tada jaučiausi įsižeidusi, supykusi. Galbūt rytoj suprasiu, kad tikrai laimėjau“, – šypsojosi ji.

Pasaulio kurčiųjų grožio konkurso trečios vietos prizininkė Laura tikino nesitikėjusi laimėti, nes kartą jau buvo iškritusi iš šio projekto. Mergina manė, kad ją palaikys ne tiek daug žmonių, kaip kitus dalyvius. Laura taip pat galvojo, kad kitiems dalyviams nugalėti gali padėti jų įžymumas.

„Aš manau, kad pergalę atnešė mano talentas. Taip pat buvo įdėta labai daug darbo. Norėjome visiems parodyti, ką galime“, – paskelbus rezultatus gestų kalba aiškino mergina. Laura įsitikinusi, kad ši pergalė iš esmės pakeis gyvenimą.

„Po šio laimėjimo pradėsiu labiau pasitikėti savimi. Anksčiau dažnai neatlikdavau pradėtų darbų iki galo, nes manydavau, kad suklysiu, kad gal man nepasiseks, o dabar pasitikiu savimi – tai didžiulė šio projekto nauda. Tai pakeis mano gyvenimą visapusiškai“, – teigė laimėtoja, tikinti, kad nuo šiol šokis gyvenime užims daug svarbesnę vietą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius