Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lengvi Beatos Nicholson kasdienybės receptai

„Suplanuota kasdienybė – lengva kasdienybė“, – tvirtina Beata Nicholson. Toji pati, kuri nuolat gyvena „ant sparnų“ tarp Vilniaus ir Londono, rašo kulinarines knygas, dalyvauja TV projektuose ir visuomeninėse iniciatyvose... Toji pati, kuri augina du vaikus... Toji pati, kuriai, rodos, įgrisusi buitis, puikiai pažįstama daugeliui moterų, tiesiog neegzistuoja.
Fotosesijos akimirka
Fotosesijos akimirka / „Vilniaus pergalė“ nuotr.

Tačiau Beata mielai kalba apie savo kasdienybę. Tą, kurioje reikia tiesiog gaminti valgyti ar tvarkyti namus. Kasdienybę – su tūkstančiais nesibaigiančių rūpesčių, šeiminių atsakomybių ir pareigų. Be kamerų, be viešumos... „Žodžiu, rutina...“, – pasakytų daugelis iš mūsų. Tačiau Beata purtosi tokio apibūdinimo, teigdama, kad viskas priklauso nuo požiūrio. Kaip žiūrėsi į kasdienybę, kaip sugebėsi ją „pakutenti“, tokia ji ir bus. Pasak Beatos, net ir kasdieniai darbai gali suteikti malonumo, tereikia surasti savąjį lengvos kasdienybės receptą.

Pavyzdžiui, vienas mėgstamiausių Beatos namų ruošos darbų – drabužių lyginimas. Tačiau – ne bet koks! Jauna moteris teigia nepraleidžianti progos belygindama peržiūrėti įrašytas ją dominančias laidas, pasiklausyti audio knygos. Dviguba nauda: ir stirta skalbinių sutvarkyta, ir vertingų žinių ar įspūdžių pasisemta.

Drabužius lyginanti ir per masyvias ausines audio knygos besiklausanti Beata „pagauta“ ir smagioje spalvingoje reklaminėje fotosesijoje, kurios scenarijų pasiūlė ji pati. Žavi ir moteriška, vilkinti elegantiška 6-ojo dešimtmečio suknele, pasipuošusi ryškiais aksesuarais, ši jauna besišypsanti moteris priverčia pažvelgti į kasdienybę kitaip – pamatyti jos spalvas, pajausti mažytės pergalės skonį, „pakutenti“ rutiną.

Šios fotosesijos įkvėpimo šaltinis – AB „Vilniaus pergalė“ saldainiai „Pergalė Souffle“. Sutikusi tapti šio, nuo seno žinomo skanėsto ambasadore, Beata taip pat prisiėmė kilnią misiją – pakviesti ir kitas moteris pasidalyti savo lengvos kasdienybės receptais. Galbūt viena iš jų plaudama grindis dainuoja, kita virdama valgyti mokosi užsienio kalbos, o trečia mėgsta svajoti tvarkydama spintą?

Jau nuo spalio 10 dienos net dešimt dienų visos Lietuvos moterys kviečiamos atsiųsti savo lengvos kasdienybės receptus konkursui „Pakutenk rutiną su „Pergalė Souffle“. Net dešimt laimėtojų, kurių receptai bus pripažinti geriausiais, turės galimybę, kaip ir Beata, dalyvauti nepamirštamoje fotosesijoje ir tapti vienu iš „Ppergalė Souffle“ reklamos herojų. Dar daugiau – šių nuotraukų paroda aplankys didžiausius šalies prekybos centrus, įkvėpdamos ir kitas moteris pažvelgti į kasdienybę nauju žvilgsniu, „pakutenti“ rutiną ir džiaugtis gyvenimu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius