-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

L.Pobedonoscevas gimtadienį pasitinka „viduramžio krizės“ nuotaikomis (nuotraukos)

Šį sekmadienį aktoriui, laidų vedėjui Leonardui Pobedonoscevui sueina 30 metų. Šią ypatingą progą vyras nusprendė su artimiausiais bičiuliais paminėti savo „antruose namuose“ – „Mažajame teatre“.
Leonardas Pobedonoscevas
Leonardas Pobedonoscevas / „Scanpix“ nuotr.

Atšvęs teatre

„Gimtadienio programos nėra, bet draugus sukviesiu į savo antrus namus – „Mažąjį teatrą“. Susirinks toks ratukas mylimų bičiulių, dalį iš jų labai seniai mačiau. Manau tai bus puiki proga su jais susitikti ir pakviesti į didesnį ratą nei aš pratęs bendrauti“, – gimtadienio išvakarėse kalbėjo Leo.

Pernai aktorius prisipažino, kad pompastikos savo gimimo dienos šventėje ne itin mėgsta, tačiau apvalaus jubiliejaus proga galbūt sau leis pašvęsti ir „nekukliau“.

„Scanpix“ nuotr./Leonardas Pobedonoscevas ir Viktorija Kunauskaitė
L.Pobedonoscevas ir V.Kunauskaitė

„Aš dažniausiai švęsdavau namuose, tik šįkart gimtadienis persikėlė į platesnę erdvę, tokia tat ir pompastika. Ar draugams siunčiau kvietimus? Išskambinau“, – šypsojosi „Mažojo teatro“ aktorius.

Gimtadienis – stresas

Laidos „Rožių kerai“ vedėjas patikino, kad jis, kaip ir daugelis lietuvių nemėgsta gimtadienių ir ši šventė Leonardui yra tikras stresas.

„Aš turbūt taip jaudinausi per pirmą savo vedamą renginį, kaip per kiekvieną iš pastarųjų gimtadienių. Dėl ko jaudinuosi? Į gimtadienį ateina draugai, kuriems galbūt anksčiau nespėjau skirti pakankamai dėmesio, o dabar noriu, kad visiems būtų gera ir malonu, o visą nepatogumą parimu sau. Aš norėčiau, kad gimtadienyje galėčiau jaustis laimingai, patogiai ir kad visų nuotaika būtų gera. Ir kad atsitiktų kas nors įsimintino“, – teigė šiltos atmosferos gimtadienyje, o ne dovanų trokštantis aktorius.

„Scanpix“ nuotr./Leonardas Pobedonoscevas
L.Pobedonoscevas

Įsimintiniausius gimtadienis iki šiol Leonardas įvardija aštuonioliktąjį ir 29-ąjį. Pilnametystės šventę aktorius su tėvų pagalba surengė „Stiklių“ restorano rūsyje, o pernai gimtadienį Leo surengė draugai.

„Pernai draugai man surengė siurprizą – mano buvusi šokių partnerė Viktorija Kunauskaitė sukvietė visus mano draugus, bičiulius ir „Šok su žvaigžde“ dalyvius. Atšventėme spontanišką gimtadienį, jis buvo žiauriai smagus, tokios šventės net neplanavau“, – tikino L.Pobedonoscevas ir pridūrė, kad ir šiame gimtadienyje norėtų sulaukti spontaniškų bičiulių staigmenų.

Didysis vaidmuo – ateityje

„Scanpix“ nuotr./Leonardas Pobedonoscevas ir Evelina Anusauskaitė
L.Pobedonoscevas ir E.Anusauskaitė

Aktorius teigia, kad šie metai jam, kaip ir visiems artistams, buvo nuostolingi – sunkmetis atlieka savo darbą. „Tikrai bjaurūs metai. Jaučiu kad šiemet labai pasikeitė visas mano mąstymas, galbūt atėjo „viduramžio krizė“. Prasidėjo apmąstymų metas, vis dažniau mąstau apie tai kas nutiko, ir tai, kas dar gali nutikti“, – teigė L.Pobedonoscevas.

Paklaustas, ar per praėjusius metus liko neįgyvendintų svajonių, Leonardas atsakė, jog visas svajones norėtų pasilaikyti sau. „Aš tikrai žinau, kad dar nepakankamai pasireiškiau. Vienintelis mano tikslas – galų gale atrasti save“, – prisipažino aktorius.

L.Pobedonoscevas nesiryžo išskirti svarbiausio savo vaidmens teatre.  „Viską, ką darau, darau iš širdies“, – patikino jis. Leo manymu, didysis jo vaidmuo – dar ateityje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius