Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Leonui Somovui jo sužadėtinė Žemyna Žymantaitė pagimdė antrą dukrą

Antradienio vakarą muzikantui ir muzikos prodiuseriui Leonui Somovui (32) bei jo sužadėtinei Žemynai Žymantaitei (25) gimė antroji dukra. Jai pora davė hebrajišką vardą.
Leonas Somovas
Leonas Somovas / Asmeninio albumo nuotr.

Apie Vilniaus Santariškių klinikose 22 val. 36 min. gimusią mergaitę L.Somovas pranešė socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje: „Šiandien gimė nuostabaus grožio dukrytė Sara!“

Portalui Žmonės.lt susisiekus su L.Somovu jis patikino, kad ką tik grįžo namo iš ligoninės, kur ilsisi dukra ir sužadėtinė,  ir vis dar yra lengvo šoko būsenos.

„Jaučiuosi super. Tai yra antra mano dukrytė. Esu be galo laimingas, kad ji gimė ne tik graži, bet ir sveika. Kol kas man dar vis lengvas šokas“, – portalui Žmonės.lt komentavo L.Somovas.

Muzikantas pasidžiaugė, kad dukra pasaulį išvydo visai prieš Tėvo dieną. Tad jam tai – didžiulė dovana. O hebrajišką vardą Sarą L.Somovas išrinko, nes jis gražiai skambėjo.

„Sara – vardas hebrajų kilmės. Man patinka tiek jų kultūra, tiek ir tai, kad jis gražiai skamba“, – portalui Žmonės.lt pasakojo Leonas.

Leonas ir Žemyna, kurie susižadėję nuo 2010-ųjų, jau augina ketverių dukterį Sofiją. Muzikantas patikino ir tai, kad poros vestuvės jau taip pat ne už kalnų. „Tai tik laiko klausimas“, – trumpai drūtai atsakė jis. Žemyna yra baigusi M.K.Čiurlionio menų gimnaziją ir groja pianinu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius