-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Liepa Mondeikaitė su mylimuoju Evaldu Norkevičiumi romantiškai leido vakarą André Rieu koncerte

Antradienio vakarą Lietuvoje pirmą kartą koncertavo valsų karaliumi tituluojamas pasaulinio garso smuikininkas André Rieu ir Johano Štrauso orkestras. Vakarą klausantis smuiko virtuozo leido atlikėja Liepa Mondeikaitė ir jos mylimasis Evaldas Norkevičius.
Liepa Mondeikaitė su Evaldu Norkevičiumi
Liepa Mondeikaitė su Evaldu Norkevičiumi / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Pasiklausyti valso muzikos ir nuostabių Celine Dion, Leonardo Coheno, Franko Sinatros, ABBA, „Disney“ miuziklų melodijų susirinko beveik pilna Vilniaus „Siemens“ arena. Tarp muzikos gerbėjų buvo galima sutikti Algimantą Čekuolį su žmona Edita.

Liepa Mondeikaitė ir Evaldas Norkevičius į areną atvyko likus daugiau nei pusvalandžiui iki koncerto pradžios. Liepa vilkėjo kelius siekiančią mėlyną suknelę, o jos mylimasis pasirinko mėlynos spalvos klasikinį kostiumą. L.Mondeikaitė ir E.Norkevičius meiliai laikėsi už rankų ir nevengė fotografo blyksčių.

Apie poros santykius pirmasis pranešė portalas Žmonės.lt. Tuomet įsimylėjėliai buvo užklupti krepšinio varžybose, kurias stebėjo drauge. Neseniai  duodama interviu žurnalui „Žmonės“ L.Mondeikaitė negailėjo gerų žodžių apie naują savo mylimąjį. „Jis nori su manimi praleisti kiekvieną sekundę, jei nėra šalia – nuolat rašo ir skambina. Jis į mano gyvenimą atnešė gerumo, stabilumo ir labai daug meilės: beprotiškai mane gerbia, visą laiką glaudžia, glosto, bučiuoja – jaučiuosi tokia mylima, kokia niekada nebuvau‘, - teigė grupės „Pop Ladies“ narė.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Liepa Mondeikaitė su Evdu Norkevičiumi
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Liepa Mondeikaitė su Evdu Norkevičiumi

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius