Liepa Rimkevičienė galvoja apie sugrįžimą į televiziją

Žurnalistė Liepa Rimkevičienė pastaraisiais metais visą savo laiką ir meilę skyrė dviem mažyliams – sūnums Rojui ir Vėjui Vytautui. Tačiau aktyvi moteris neslepia, kad nuo rudens mielai apsvarstytų įdomios veiklos pasiūlymus, o jau kitą savaitgalį, per nacionalinės švarinimosi akcijos „Darom“ koncertą, Liepa taps viena iš šešių ekologinio renginio vedėjų.
Liepa Rimkevičienė
Liepa Rimkevičienė. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Nesu visai dingusi, – šypsojosi L.Rimkevičienė, buvusi Kiauleikytė, primindama Kovo 11-ąją pristatytą savo ir režisierės Giedrės Žickytės filmą „Laisvės džiazas“ apie Vytautą Landsbergį. – Tačiau į matomą erdvę toks išėjimas pirmas. Man labai patinka ši iniciatyva – kai pasiūlė prisidėti, iš karto sutikau.“

Liepa Lietuvoje jau yra tapusi ekologijos idėjų puoselėjimo veidu, ji ne kartą viešai pasakojo apie savo propaguojamą ekologinę motinystę, todėl visai nekeista, kad moteris aktyviai prisidėjo prie jau trečią kartą Lietuvoje vyksiančios aplinkos švarinimo akcijos „Darom“.

„Negalvojau, ar man trūksta veiklos ir viešumo, nes turiu ką veikti – auginu du mažus vaikus. Dabar laukiame vasaros, kai išvažiuosime gyventi prie jūros, į kaimus. Kol kas gyvenu kitais planais – ne darbiniais“, – 15min.lt tikino žavi mama, pavadindama savo pasirodymą per akcijos „Darom“ koncertą vienkartiniu.

Tačiau buvusi televizijos laidų vedėja atskleidė, kad jau galvoja apie naują televizijos sezoną, kuris prasidės rudenį.

„Apie darbą galima galvoti nuo rudens, jei kas nors ką nors pasiūlys... Rudenį Rojus jau eis į darželį, o mažyliui sueis pusantrų metų ir bus galima pradėti vėl darbuotis. Juo labiau kad darbas televizijoje nėra nuo ryto iki vakaro – viską galima suderinti“, – nusišypsojo aktyvi moteris, jau netrukus pažėrusi įdomių pasiūlymų akcijos „Darom“ organizatoriams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius