Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuviško filmo „Aurora“ premjeroje – kino ir pramogų pasaulio atstovai

Ketvirtadienio vakarą sostinės kino teatre „Multikino“ vyko išankstinė filmo „Aurora“ premjera. Didžiausius pasaulio festivalius apkeliavusios ir 11-ka apdovanojimų pelniusios fantastinės meilės dramos pasižiūrėti sugužėjo gausus būrys pramogų ir kino pasaulio atstovų.
Jurga Jutaitė ir Virgilijus Jutas
Virgilijus Jutas su dukra Jurga Jutaite / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Iaankstinės Auroros peržiūros akimirka
Kristina Buožytė

Premjeroje sveikinimo žodį tarusi režisierė Kristina Buožytė atviravo, kad ji ne tik džiaugiasi gausiai susirinkusia publika, bet ir itin jaudinasi.

„Labas vakaras. Labai malonu matyti visus susirinkusius į premjerą. Labai jaudinuosi, nes mes net ketverius metus užtrukome, kol filmas pasiekė kino teatrų ekranus. Norėčiau padėkoti visai komandai, nes žmonės dirbo iš idėjos, negailėdami savo jėgų. Dar norėčiau padėkoti savo mamai ir tikiuosi, kad visi turėsite gerą laiką“, – prieš užtemstant šviesai kalbėjo režisierė.

Pirmoje šiųmetėje premjeroje dalyvavo filme pagrindinį vaidmenį sukūręs aktorius Marius Jampolskis, kuris atvyko su savo mylimąja Renata Uzialkaite, žinomo bliuzo atlikėjo, gitaristo Virgilijaus Juto atlydėta viena pagrindinių filmo aktorių Jurga Jutaitė, aktorė Gabija Ryškuvienė prodiuserė Ieva Norvilienė, režisierė Kristina Buožytė bei scenarijaus autorius Bruno Samperis.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Iaankstinės Auroros peržiūros akimirka
Rimantė Valiukaitė ir Ramūnas Cicėnas

Susirinkusiųjų gretose buvo galima išvysti kino ir teatro atstovus: kino operatorių Ramūną Greičių, režisierius Romą Zabarauską ir Tomą Smulkį, aktorių porą Ramūną Cicėną ir Rimantę Valiukaitę, Darių Petkevičių ir kitus.

Premjeroje taip pat pasirodė verslininkų pora Gintarė Gurevičiūtė ir Linas Karalius, TV laidų vedėjos Asta Dudurytė, Jolanta Svirnelytė bei Aistė Stonytė-Budzinauskienė su vyru Dariumi, kostiumų dailininkė Agnė Jagelavičiūtė, TV žurnalistas Saugirdas Vaitulionis, baro „Tas pubas“ direktorius Gytis Šapranauskas, dainininkas Edgaras Lubys su žmona TV laidų vedėja Živile Vaškyte.

Po premjeros įvyko spaudos konferencija, kurioje kūrybinė komanda dalijosi savo įspūdžiais apie pasauliniuose festivaliuose įvertintos fantastinės dramos užkulisius.
 

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Iaankstinės Auroros peržiūros akimirka
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Išankstinės „Auroros“ peržiūros akimirka

VIDEO: Научная фантастика и эротика: В США впервые выйдет литовский фильм

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius