-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lietuvos balso“ žiūrovus pakerėjusi džiazo virtuozė Rugilė Daujotaitė žada ir užrepuoti

Sekmadienį LNK televizijos žiūrovai turės galimybę stebėti profesionaliausio muzikinio projekto „Lietuvos balas“ finalines kovas, tiesiogiai transliuojamomis iš Vilniaus kino klasterio. Sekmadienį žiūrovų tiek ausys, tiek akys bus pamalonintos, nes pasirodys net 12 talentingų dalyvių, o tarp kurių ir džiazo meistrė iš Olandijos Rugilė Daujotaitė.
Rugilė Daujotaitė
Rugilė Daujotaitė / LNK nuotr.

Be to, ši atlikėja ruošiasi nustebinti Lietuvos žiūrovus. „Priimsiu reporterės Agnės Juškėnaitės iššūkį ir sekmadienį repuosiu visai Lietuvai. Apskritai, tai darysiu pirmą kartą gyvenime“, – šypsosi pašnekovė.

„Lietuvos balso“ mokytojų profesionale vadinama mergina panoro mesti sau iššūkį, dėl to pasirinko tokį kūrinį: „Mano mokytojas Donatas Montvydas visuomet skatina mus išeiti iš savo komforto zonos ir tobulėti.“

Tačiau net ir repuodama Rugilė ketina skleisti meilę ir šviesą Lietuvos žmonėms: „Kas vyksta pasauly, mama? Kur yra meilė? Ar visi prisimename, kad meilę kiekvienas nešiojamės viduje? Kad besąlygiška meilė nepriklauso nuo situacijos? Ar ja dalinamės, kai kitam to reikia, ar nusisukame? Apie tai yra mano daina“, – sako džiazo virtuozė.

LNK nuotr./Rugilė Daujotaitė
LNK nuotr./Rugilė Daujotaitė

Be to, iki šiol „Lietuvos balse“ pasirodžiusi atlikėja žiūrovus stebindavo ne tik balsu, bet ir apgalvotais įvaizdžiais – žemę šluojančios suknelės, preciziškas makiažas ir šiuolaikiškos plaukų šukuosenos. „Įvaizdis man yra įrankis skleisti savo žinutę. Tai yra galingas įrankis. O ateinančio sekmadienio įvaizdis bus staigmena net man pačiai! Galiu pasakyti tik tiek, kad atskleisiu savo asmenybės puses, kurių Lietuvos žiūrovai dar nematė“, – intriguoja „Lietuvos balso“ dalyvė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius