Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos delegacijos vadovas Audrius Giržadas po „Eurovizijos 2013“ finalo nuoskaudos nejaučia – svarbiausia, kad A.Pojavis neliko paskutinis

Pasibaigus „Eurovizijos 2013“ konkursui paaiškėjo, kad Lietuvos atstovas Andrius Pojavis finale liko 22-as. Nors bendroje finalininkų rezultatų lentelėje dainininkas ir atsidūrė pabaigoje, Lietuvos delegacijos vadovas Audrius Giržadas tikina, kad niekas nuoskaudos nejaučia – svarbiausia, nepaskutiniai.
Audrius Giržadas
Audrius Giržadas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Visada taip sakau, kad Lietuva nemėgsta kraštutinumų. Mums nereikia būti pirmiems ir nenorime būti paskutiniai, o visa kita... Juk mes buvome finale ir nesame pačiame gale. Viskas todėl yra gerai“, – patikino A.Giržadas.

Iškart po rezultatų paskelbimo Lietuvos delegacija su Andriumi Pojaviu priešakyje patraukė viešbučio link. Konkurso pabaigos niekas švęsti nepanoro, vietoje to suskubo krautis lagaminus – jau sekmadienio rytą lietuviai patrauks į Daniją, iš kur skris į Vilnių.

Nors daugelį žiūrovų nuliūdino ir nustebino tai, kad už Lietuvą finale nebalsavo kaimynai – Latvija nedavė nė vieno balso, Estija balų pagailėjo, o draugišką santykį palaikanti Gruzija apsiribojo vienu tašku lietuviams – A.Giržadas pykčio nejaučia. „Kaip ir sakiau anksčiau, matyt, „Eurovizija“ keičiasi“, – pakartojo.

Danijos pergalę lietuviai vertina paprastai – nenustebo, nes Emmelie nuo pat pradžių laikyta favorite, bet ir pagirti už ką neturi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius