Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos grietinėlė besibaigiančią vasarą palydėjo poviškame bare

Lietuvos garsenybės ketvirtadienio vakarą pramogavo Vilniaus Gedimino prospekte, kur naują barą, povišku pavadinimu „Pavos“, atidarė verslininkė Rasa Arlauskienė. Pasak moters, tai buvo sena ir ilgai brandinta svajonė, kuri pagaliau išvydo dienos šviesą.
Rasa Arlauskienė, Žilvinas Grigaitis, Daiva Urbanavičiūtė
Baro įkūrėja Rasa Arlauskienė (kairėje) su Žilvinu Grigaičiu ir Daiva Urbonavičiūte / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Idėją brandinau seniai. Kurį laiką planavau biudžetą, važinėjau po užsienį ir tikrai įsitikinau, jog tokio baro, kurį atidariau, Vilniuje trūksta. Viena iš mano misijų – Gedimino prospekto atgaivinimas. Šį barą dariau su meile klientui: sieksiu neapgaudinėti, pateikti viską, kas geriausia, už normalią kainą. Manau, jog tai ideali vieta žmogui, kuris jau pats sugeba užsidirbti pinigų ir įvertinti tai, ką gauna. Čia laukiami visi, kurie mėgsta gerą muziką, puikų šampaną, jaukią aplinką“, – pasakojo R.Arlauskienė.

Verslininkė pati dalyvavo kuriant išskirtinį baro interjerą. Šioje srityje jai talkino dizainerė Daiva Urbonavičiūtė, pasiūliusi originalių stiliaus ir dekoro idėjų, bei stilistas Mantas Petruškevičius, sukūręs gėlių kompozicijas.

Beje, M.Petruškevičius į naująjį barą atvyko raudonu kabrioletu drauge su Asta Valentaite ir Asta Dagiliene. Pasveikinti baro savininkės R.Arlauskienės, o tuo pačiu paūžti smagiame vakarėlyje, progos nepraleido ir daugiau Lietuvos garsenybių. Su gėlėmis ir dovanomis pasveikinti baro įkūrėjos užsuko baleto primarijus Nerijus Juška, režisierius Oskaras Koršunovas, muzikologas Darius Užkuraitis, verslininkai Žilvinas Grigaitis, Danguolė Stachura.

Tarp besilinksminančiųjų buvo galima išvysti ir būsimą TV laidos vedėja Agnę Armoškaitę, vakarėlių nepraleidžiančią Ingridą Kazlauskaitę. Vakaro svečiai turėjo puikią galimybę pasimėgauti prabangiu šampanu bei užkandžiais ir papozuoti prieš nuolat į juos atsuktus „paparacų“ fotoobjektyvus.

Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./Vakarėlio akimirka
M.Petruškevičius į naująjį barą atvyko kabrioletu drauge su Asta Valentaite ir Asta Dagiliene.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius