Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

Lietuvos įžymybės savaitgalį demonstravo savo jėgą ir ištvermę

Visą šį savaitgalį sporto entuziastai renkasi į „Litexpo“ parodų rūmus, kur vyksta penktasis Vilniaus sporto festivalis. Jo metu visą laiką veikia ir „Reebok Fitness Challenge“ treniruočių zona, kurioje savo ištvermę tikrinasi ir žinomi pramogų pasaulio žmonės.
Andrius Pauliukevičius ir Ilka Adams, Simona Burbaitė
Andrius Pauliukevičius ir Ilka Adams, Simona Burbaitė / Vilniaus sporto festivalio nuotr.
Temos: 2 Sportas Fitnesas

Tiek patyrę sporto mėgėjai, tiek pradedantieji nuo šeštadienio prakaitą lieja visame pasaulyje šiuo metu populiariose treniruotėse.

TAIP PAT SKAITYKITE: Prieš fitneso varžybas Jolanta Leonavičiūtė liejo prakaitą sporto festivalyje: „Smagu matyti, kaip keičiasi kūnas“

„Reebok Fitness Challenge“ treniruočių zonoje buvo galima pamatyti žinomus profesionalius sporto trenerius Tadą Pocių ir Bronių Burneiką, mitybos specialistę Ilką Adams su vyru sporto treneriu, Europos kultūrizmo čempionu Andriumi Pauliukevičiumi.

Andrius Pauliukevičius ir Ilka Adams
Andrius Pauliukevičius ir Ilka Adams
Bronius Burneika
Bronius Burneika

Festivalyje apsilankęs modelis ir tinklaraštininkė Simona Burbaitė savo ištvermę pasitikrino net dviejose treniruotėse: „Les Mills Bodybalance“ ir „Combat Fitness“.

S.Burbaitė jau daugiau nei 3 mėnesius intensyviai lanko Muay Thay ir tailandietiško bokso treniruotes.

„Man nereikia mesti svorio, mano tikslas – palaikyti savo fizinę formą, matau, kad sportuojant ryškėja raumenys, o tai man labai patinka, atsiranda daugiau energijos, gerėja savijauta, aš labiau savimi pasitikiu, stiprėju emociškai. Atėjusi ir pradėjusi sportuoti norėjau, kad viskas iškart pasisektų idealiai, tačiau reikia įdėti labai daug darbo ir kantrybės. Jei nori pasiekti rezultatą, reikia išlaikyti balansą tarp sporto, mitybos ir psichologijos. Tačiau reikia atskirti du dalykus ir apsispręsti, ko mes siekiame: ar mes norime būti liekni ir gražūs, ar tvirti ir sveiki. Mano siekis yra būti tvirtai, sveikai ir džiaugtis gražiomis kūno linijomis. Sportas turi būti malonumas ir aš kiekvienam linkiu jį atrasti“, - po treniruotės kalbėjo S.Burbaitė.

Simona Burbaitė
Simona Burbaitė

Visą savaitgalį sporto entuziastai ne tik lieja prakaitą ir tikrina savo ištvermę šiuo metu populiariose fitneso treniruotėse, bet ir priima trenerių siūlomus sportinius iššūkius, kuriuos įveikę būna apdovanojami drąsos ir ištvermės vertais prizais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius