Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lino Adomaičio turo „Laiko mašina“ užkulisiai: pamatykite, kaip jis rinkosi sceninį kostiumą

Dainininkas Linas Adomaitis pastarosiomis dienomis – itin užsiėmęs: kartu su Lietuvos valstybiniu simfoniniu orkestru keliaudamas po Lietuvą pristato naujausią savo koncertinę programą „Laiko mašina“. Įpusėjus koncertiniam turui L.Adomaitis atvėrė duris į jo užkulisius – parodė, kaip kruopščiai rinkosi sceninį kostiumą.
Linas Adomaitis
Linas Adomaitis / Lukas Balandis / BNS nuotr.

L.Adomaičio gerbėjai Vilniuje, Kaune, Šiauliuose ir Klaipėdoje jau matė, koks pasitempęs dainininkas stovi scenoje – pristatydamas koncertinę programą „Laiko mašina“ publikai pasirodo vilkėdamas solidų juodą smokingą, kuris ne tik įpareigoja elgtis galantiškai, bet ir kuria šventinę atmosferą. Pasipuošę juodais kostiumais scenoje pasirodo ir Lietuvos valstybinio simfoninio orkestro muzikantai. 

Netrukus pasitempusį smokingu pasipuošusį L.Adomaitį pamatys ir gerbėjai Marijampolėje – koncertas kultūros centre vyks jau šeštadienį, vėliau dainininkas vėl susitiks su kauniečiais: papildomas koncertas laikinojoje sostinėje vyks gruodžio 17-ąją. 

Žmonės.lt skaitytojams L.Adomaitis atvėrė duris į koncertinio turo „Laiko mašina“ užkulisius: parodė, kaip akylai ir skrupulingai rinkosi tą solidų, juodą, vizitine kortele tapusį smokingą:

VIDEO: Linas Adomaitis kartu su Žmonės.lt renkasi sceninį kostiumą

Anot L.Adomaičio, patys „Laiko mašinos“ koncertai sufleruoja, kad sceninė apranga turi būti solidi.  „Simfoninis orkestras, scena, visas koncerto formatas įpareigoja mus pasitempti. Pasipuošiu ne tik aš, bet ir visas orkestras. Todėl ir klausytojų prašome atvykti puošniai apsirengus. Nebūtinai su smokingais, bet pasirišus varlytę ar kaklaraištį. Norime, kad koncertai būtų estetiški ne tik muzikine prasme, bet ir visos atmosferos. Tai turi būti šventė“, – Žmonės.lt sakė dainininkas. 

Tikina, kad smokingą pasirodymams pasirinko neatsitiktinai – primena vaikystę, kai koncertuodavo su orkestru ar laikydavo egzaminus muzikos mokykloje, be to, visada skoninga: „Manau, kad tai – žiauriai gražu. Juk smokingas visada buvo, yra ir bus madingas – jis nepasens, neišeis iš mados. Komanda, padėjusi išsirinkti kostiumą, žino visas etiketo taisykles. Paaiškino, kiek turi būti išsikišusi rankovė, kokia turi būti peteliškė, kaip ją užrišti, kokie galimi jos rišimo variantai. Man tai įdomu – juk tos klasikinės tendencijos gyvuoja nuo seno.“

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Linas Adomaitis
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Linas Adomaitis

Iš viso L.Adomaitis jau spėjo surengti koncertus keturiuose Lietuvos miestuose. Dainininkas džiaugiasi, kad visi pasirodymai buvo ypač sėkmingi, publika išgirdo jo prašymą pasipuošti. „Aš ir orkestras esame labai laimingi – iki šiol vykę koncertai buvo anšlaginiai, labai sėkmingi. Dabar žmonės man siunčia daug šiltų ir gražių atsiliepimų. Matydamas tokią reakciją suprantu, kad neveltui tai darėme ir  visus metus ruošėmės. Neįsivaizduojate, kaip smagu stovint scenoje matyti tiek pasitempusių žmonių. Taip klausydami mano muzikos jie ir patys kitaip nusiteikia. Žinoma, ne visi – gal kai kas prašymo pasipuošti ir neišgirdo, tačiau tokių – mažuma“, – sakė kūrėjas. 

Besidžiaugdamas turo sėkme L.Adomaitis kartu su orkestru jau svarsto galimybę surengti dar vieną papildomą koncertą Vilniuje: „Jis galėtų vykti gruodžio viduryje. Daug žmonių man nuoširdžiai rašė klausdami, ar neketiname darsyk koncertuoti Vilniuje – visi bilietai į koncertą sostinėje buvo išparduoti, kelis šimtus vietų sukūrėme pristatę papildomas kėdes. Kadangi net ir tada Kongresų rūmai buvo pilni žmonių, galvojame, kad prieš šventes toks koncertas labai tiktų – tada žmonės mėgsta pasikultūrinti.“

Lino Adomaičio ir LVSO koncertai vyks:
Spalio 18 d. Marijampolės kultūros centre
Gruodžio 17 d. VDU Didžiojoje salėje, Kaune

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Linas Adomaitis
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Linas Adomaitis

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius