Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lino Samėno krautuvėlės atidaryme – įmantriausių patiekalų paslaptys (nuotraukos)

Virtuvės šefas Linas Samėnas paruošė staigmeną savo gerbėjams: sostinėje atidarė delikatesų krautuvėlę. Joje svečiai ragavo įmantrius patiekalus, dalijosi receptų patarimais.
Krautuvėlės atidarymo akimirka
Krautuvėlės atidarymo akimirka / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 1 Linas Samėnas

Trečiadienio vakarą vienoje iš Vilniaus parduotuvių „Kviečiu šokti” dalyviai rinkosi ragauti virtuvės šefo patiekalų.  Vieni skanavo vaisius, salotas, kiti mieliau rinkosi žuvies patiekalus. Pastarieji itin patiko buvusiam projekto dalyviui parlamentarui Andriui Šedžiui.

„Labiausiai mėgstu mėsos patiekalus, tačiau turiu pripažinti, kad silkė labai gardi”, – gerų žodžių L.Samėno patiekalams negailėjo Seimo narys. Vyras prasitarė, kad dažnai lankosi populiariose miesto kavinėse, tačiau skaniausias yra namuose gamintas maistas. Jis mielai ruošia balandėlius, šaltibarščius. Tiesa, parlamentarui labiau patinka, kai vakarienę išverda draugė.

Greitai, skaniai ir pigiai pagaminti gardžiausius patiekalus – taip L.Samėnas įvardijo pagrindinį krautuvėlės atidarymo tikslą. Virtuvės šefas minėjo, kas kasdien vilniečiai galės ne tik įsigyti šviežių patiekalų. Jis pažadėjo, kad su visais smalsiais pirkėjais dalysis geriausių receptų paslaptimis. Ir visiškai nesvarbu, ar patiekalais susidomės patyrę virtuvės meistrai, ar pradedantieji.

Krautuvėlės atidaryme virtuvės šefas lepino susirinkusiuosius ne tik patiekalais. Svečiai taip pat gavo L.Samėno receptų „Virtuvės knygą”. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius