Dabar populiaru
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą

Lino Samėno krautuvėlės atidaryme – įmantriausių patiekalų paslaptys (nuotraukos)

Krautuvėlės atidarymo akimirka
Irmanto Gelūno / 15min nuotr. / Krautuvėlės atidarymo akimirka
Šaltinis: 15min
0
Skaitysiu vėliau
A A

Virtuvės šefas Linas Samėnas paruošė staigmeną savo gerbėjams: sostinėje atidarė delikatesų krautuvėlę. Joje svečiai ragavo įmantrius patiekalus, dalijosi receptų patarimais.

Trečiadienio vakarą vienoje iš Vilniaus parduotuvių „Kviečiu šokti” dalyviai rinkosi ragauti virtuvės šefo patiekalų.  Vieni skanavo vaisius, salotas, kiti mieliau rinkosi žuvies patiekalus. Pastarieji itin patiko buvusiam projekto dalyviui parlamentarui Andriui Šedžiui.

„Labiausiai mėgstu mėsos patiekalus, tačiau turiu pripažinti, kad silkė labai gardi”, – gerų žodžių L.Samėno patiekalams negailėjo Seimo narys. Vyras prasitarė, kad dažnai lankosi populiariose miesto kavinėse, tačiau skaniausias yra namuose gamintas maistas. Jis mielai ruošia balandėlius, šaltibarščius. Tiesa, parlamentarui labiau patinka, kai vakarienę išverda draugė.

Greitai, skaniai ir pigiai pagaminti gardžiausius patiekalus – taip L.Samėnas įvardijo pagrindinį krautuvėlės atidarymo tikslą. Virtuvės šefas minėjo, kas kasdien vilniečiai galės ne tik įsigyti šviežių patiekalų. Jis pažadėjo, kad su visais smalsiais pirkėjais dalysis geriausių receptų paslaptimis. Ir visiškai nesvarbu, ar patiekalais susidomės patyrę virtuvės meistrai, ar pradedantieji.

Krautuvėlės atidaryme virtuvės šefas lepino susirinkusiuosius ne tik patiekalais. Svečiai taip pat gavo L.Samėno receptų „Virtuvės knygą”. 

Komentarai
Daugiau straipsnių nėra
Rodyti senesnius straipsnius
KALĖDINIŲ DOVANŲ GIDAS
Parašykite atsiliepimą apie Žmonės.lt