Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Londone koncertavusios Greta Lebedeva ir Indrė Burlinskaitė vyrų dėmesio sulaukė vos atvykusios į oro uostą

Greta Lebedeva kartu su Indre Burlinskaite po Naujųjų kelioms dienoms paspruko į lietuvių pamėgtą Londoną, kur surengė koncertą ten gyvenantiems tautiečiams. Nors merginos svečioje šalyje praleido tris dienas, tačiau per jas spėjo ne tik savo dainomis lietuvius apdovanoti, bet ir užsukti į parduotuves, pasimėgauti įvairia virtuve ir pasižvalgyti po turistų pamėgtas vietas.
Indrė Burlinskaitė ir Greta Lebedeva
Indrė Burlinskaitė ir Greta Lebedeva / Asmeninio albumo nuotr.

Merginos surengė savo pasirodymą viename Londono rajonų įsikūrusiame lietuvių klube „Sin“. G.Lebedeva džiaugėsi, kad susirinkusieji liko patenkinti jų pasirodymu, merginos sulaukė daug palaikymo ir gerų žodžių. „Koncerto organizatoriai labai rūpinosi mumis, šiltai priėmė, buvome apgyvendintos virš klubo esančiuose kambariuose. Po koncerto visi dėkojo.  Koncerto organizatoriai mums parodė Londoną, nusivedė į įvairius restoranus. Teko paragauti įvairių šalies virtuvių patiekalų, tačiau man labiausiai įsiminė indiška virtuvė“, – portalui Žmonės.lt pasakojo Greta.

Mergina teigė, kad užsienyje žmonės – šiltesni ir draugiškesni, todėl grįžus iš karto pasijuto lietuvių negatyvumas. „Pasižiūri į veidus, jie tokie pikti, paniurę, o ten visi labai geranoriški“, – savo pastebėjimais dalijosi Greta.

Nors G.Lebedeva ir I.Burlinskaitė laisvu laiku ketino siaubti parduotuves ir grįžti pilnais lagaminais, tačiau nuvykusios ten mieliau laiką leido žvalgydamosi po miestą. „Buvome užsukusios į kelis prekybos centrus, tačiau kažko, kas labai mums užkliūtų ar paliktų didelį įspūdį, neradome. Mieliau leidome laiką kaip turistės, nes buvo ką pamatyti, ką pažiūrėti“, – teigė atlikėja.
Asmeninio albumo nuotr./Greta Burlinskaitė
Asmeninio albumo nuotr./Indrė Burlinskaitė

Greta sakė, kad užsienyje su Indre sulaukė daug vyriškių dėmesio. „Dėmesio sulaukėme daug, jį vyrai mums rodė vos atvykome į oro uostą. Anglijoje žmonės negailėjo komplimentų, visi buvo labai geranoriški“, – britus gyrė atlikėja. Į kelionę Indrę ir Gretą lydėjo ir drauge skrido grupės „Kitokios“ vadybininkas ir I.Burlinskaitės širdies draugas Darius Petrikauskas. G.Lebedevos vaikinas liko Lietuvoje. Portalas Žmonės.lt primena, kad neseniai G.Lebedevos širdį užkariavo olimpietis Aleksandras Kazakevičius.

„Vos nusileidome Londone, pylė kaip iš kibiro. Vėliau nustojo. Kiekvieną kartą, kai išeidavome pasivaikščioti, atrodydavo, kad oras geras, bet vos išeiname ir pradeda lyti. Galiu tik pasakyti, kad ten buvo šilčiau nei Lietuvoje, tik kartais gal vėjas buvo atšiaurus“, – pasakojo Greta.

Paklausta, ar nesusigundytų emigruoti į Londoną, juk ten yra įsikūrę tiek daug tautiečių, radusių laimę, Greta buvo griežta: „Tikrai ne, netraukia manęs užsienis. Man patinka čia, Lietuvoje. Veiklos yra pilna, tai nėra noro nei priežasčių emigruoti. Nors žinote, niekada nesakyk niekada.“

Asmeninio albumo nuotr./Indrė Burlinskaitė ir Greta Lebedeva
Asmeninio albumo nuotr./Indrė Burlinskaitė ir Greta Lebedeva

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius