Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

M.Starkaus dukrelei gražiausias žodis – „meilė“ (nuotraukos)

Žurnalisto, keliautojo, laidų vedėjo Martyno Starkaus dukrelė Martyna – viena iš būrio pradinių klasių moksleivių, dalyvaujančių piešinių konkurse „Nupiešk gražiausią žodį“. Iki gruodžio 1 dienos truksiančiame konkurse dalyvaujantys vaikai stengiasi savo piešiniais sužavėti komisiją bei laimėti vertingų prizų.
Konkurso akimirka
Konkurso akimirka / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Lietuva“, „namas“, „katė“, „šeima“, „gimtadienis“, „meilė“, „ačiū“ – tokius žodžius savo piešiniuose jau yra pavaizdavę vaikai.

Antradienį Lietuvos nacionalinio radijo ir televizijos klube vyko vienas vaikų piešinių konkurso etapas, kuriame mažieji piešėjai rungėsi dėl prizo – kompiuterio. Būryje pradinių klasių mokinių buvo galima pamatyti ir M.Starkaus dukrelę Martyną, piešimo lapą marginusią širdelėmis.

„Jai labai gražus žodis yra meilė, lape nupiešė daug daug širdučių“, – šypsojosi M.Starkus. Jo teigimu, dabar Martyna yra tokio amžiaus, kai ima dairytis į bendraklasius, kurių dėmesio, tėčio manymu, turėtų nestokoti.

Laidų vedėjo teigimu, jo dukrelė kaip ir visi jos amžiaus vaikai mėgsta piešti, tačiau ar piešimas taps jos pomėgiu, užsiėmimu, paaiškės daug vėliau: „Aš manau, kad Martyna turi gabumų įvairiausiose srityse, o laikas parodys, kurie atsiskleis, o kurie – ne“.

Idėją dalyvauti šiame konkurse M.Starkus pasiūlė dukters klasės auklėtojai, o ši – savo mokiniams, kurie entuziastingai sutiko.

Daugiau informacijos apie šį konkursą galima rasti čia: http://www.lituanika.lt/piesiniukonkursas/.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius