Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

M.Kiltinavičiaus šokiai – peilis grupei N.E.O.

Grupės N.E.O. narys Marius Kiltinavičius sėkmingai įsiliejo į televizijos projektą „Šok su manimi“, tačiau grupės lyderis Raigardas Tautkus neslepia, kad kolegos šokiai – peilis koncertams, teigiama pranešime spaudai.
Projekto „Šok su manimi“ akimirka
Projekto „Šok su manimi“ akimirka / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Šeštadienį M.Kiltinavičius su šokių partnere Egle Straleckaite surinko daugiausia televizijos žiūrovų balsų, tačiau kitų grupės narių džiaugsmą dėl kolegos sėkmės šiek tiek temdo sutrikdyta grupės veikla.

„Visi grupės nariai labai palaiko Marių, tačiau tenka pripažinti, kad jo šokiai yra tikras peilis koncertinei veiklai, nes šeštadieniais koncertuoti galime ne anksčiau kaip vienuoliktą valandą vakaro, todėl prarandame nemažai užsakymų“, – atskleidė R.Tautkus.

Jau šį šeštadienį eglutės įžiebimo šventėje Kaune, Rotušės aikštėje, savo pasirodymą N.E.O. turės baigti be M.Kiltinavičiaus.

„Šioje šventėje vos įpusėjus mūsų programai draugiškai turėsime palydėti Marių į projektą, į kurį geranoriškai nusiteikę laidos organizatoriai jam leido atvykti vėliau nei kitiems dalyviams“, – sakė R.Tautkus.

Lapkričio 28 d. vyksiančioje Kalėdų eglutės įžiebimo šventėje „Ugnies pūga“ grupė žada pristatyti radijo topų viršūnėse karaliaujančius savo kūrinius, taip pat Kauno himnu tapusi kūrinį „Kauno rytas“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius