Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mados nakties nepraleido ir stilingosios „Pinup Girls“ , Alesia Litvinionok ir Daiva Anužytė

„Shoping night out“ – kiekviena pamaiva iki pat šeštadienio vakaro šiuos žodžius kartojo tarsi mantrą. O kaip gi kitaip, juk sostinėje visą vakarą siautė mados naktis, kurios metu visi senamiesčio butikai buvo plačiai visiems atvėrę duris. Progos apsipirkti arba akių paganyti nepraleido ir saujelė žinomų žmonių, o ypač stilingiausios pramogų pasaulio damos.
Viktorija Sutkutė, Simona Nainė ir Neringa Zeleniūtė
Viktorija Sutkutė, Simona Nainė ir Neringa Zeleniūtė / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Vilniaus Senamiestyje nusidriekusiose Arklių, Savičiaus, Stiklių ir Lauryno Stuokos-Gucevičiaus gatvėse įsikūrę spalvingi, vintažiniai ar Lietuvos dizainerių drabužių pilni butikai kvietė stilingus vidun. Ir iš tiesų, kiekvienas, vos peržengęs durų slenkstį, galėjo rasti sau malonios veiklos. Vieni matavosi drabužius ir naudojosi mados nakties privilegijomis – parduotuvių nuolaidomis. Kiti, gurkšnojo putojantį vyną, vandenį, arbatą ar kramsnojo, užkandžius. Trumpiau tariant, net ir mada nesidomintys rado veiklos.

Mados nakties metu po įvairiausias parduotuves pasivaikštinėti nusprendė ir žinomi žmonės. Štai „Decolte“ mados namuose savo naują kolekciją apžiūrinėjo dizaineris Kęstas Rimdžius, atsikuriančios grupės „Naktinės personos“ narys Aras Vėberis ir renginių organizatorius Alkas Poltarokas.

Neseniai duris Stiklių gatvėje atvėręs antrasis „Boho Chick“ buvo kiek  ramesnis – jame be kelių smalsuolių buvo tik Nerija Ivanauskienė ir dizainerė Ieva Daugirdaitė. Tiesa, pirmajame Nerijos ir Sauliaus Ivanauskų butike, įsikūrusiame Arklių gatvėje veiksmo buvo kaip visada daug. Jame apsilankė ir praėjusiais metais Žmonės.lt skaitytojus nustebinęs madis ekspertas Vidmantas Vaidanavičius. Šis į stiliaus naktį nėrė vos grįžęs iš Minsko. Šiame butike apslankė ir žurnalo „La Dolce Vita“ atstovė Lietuvoje Alesia Litvinionok.

Shoping night out akimirka
„Shoping night out“ akimirka
Daiva Anužytė
Daiva Anužytė

Drabužius apžiūrinėjo ir „Pinup Girls“ grupės merginos – Viktorija Sutkutė ir Simona Nainė. Jos, kartu su savo vadybininke Neringa Zeleniūte, pasirinko „Piccolo Boutique“. Tuo tarpų jų buvusi kolegė Julija Vežiauskaitė "Moustache Boutique" pristatė savo kurtus marškinėlius.

O tituluota gražuolė Daiva Anužytė laiką leido „Vintage Boutique“. TV žurnalistas Saugirdas Vaitulionis taip apt nepraleido stilingiausios metų nakties. Jis atvyko apžiūrėti atsinaujinusion „Butiq.lt“.

Kiekvienas butikas buvo pasiruošęs, kuo gi pavaišinti savo svečius. Tačiau, ko gero, jaukaiusiai pasiruošė mados šventei Julijos mados namai „Julia Janus“. Pastarieji spinduliavo jaukumu – nuo butiko interjero iki Julijos darytų sumuštinių ir arbatos, kuri buvo siūloma kiekvienam sužvarbusiam stileivai.

Julija Janulaitytė
Julija Janulaitytė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius