Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mados tinklaraštį kurianti dainininkė Baiba Skurstenė patarimus dalija ir draugėms

Baibą Skurstenę nuo šiol galima vadinti ne tik dainininke, bet ir mados tinklaraštininke. Ji, kartu su drauge, socialiniame „Facebook” tinkle jau kuris laikas kuria puslapį „Shopaholic”, kur visos jos draugės gali pasisemti idėjų ir sužinoti, kas dabar madinga.
Baiba Skurstene
Baiba Skurstene / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

„Domėtis mada pradėjau dar mokykloje. Kadangi nesu iš labai turtingos šeimos, kartais rūbelius sau pačios siūdavome ar megzdavome. Juk norėjome atrodyti gražiai“, – Žmonės.lt apie meilę madai pasakojo Baiba ir juokdamasi prisiminė, kaip kartu su draugėmis turėjo darbščiųjų rankų būrelį. Jame paauglės turėjo pasiskirsčiusios darbus – Baiba draugėms dažydavo sruogelėmis plaukus, kita jos draugė darydavo prancūzišką manikiūrą, dar kita – megzdavo.

Siūti ir megzti mokanti Baiba tikino, kad šis jos talentas atkeliavo nežinia iš kur, mat jos mama to daryti nemoka. „Kai suaugau, mama, eidama į renginius, paskambindavo man paklausti patarimo, ką jai pirkti, kaip kažką suderinti. O tėtis jau seniai mane pravardžiuoja stileiva“, – dėl domėjimo mada gautą pravardę atskleidė B.Skurstenė. Patarimų į pašnekovę kartais kreipiasi ir draugės, tačiau Baiba patikino, kad jos bičiulės ir pačios turi puikų skonį,  

Šiuo metu namuose peršalimą besigydanti mergina džiaugėsi, kad dabar turės laiko pabaigti dar rudenį pradėtą megzti šaliką. „Visgi dabar drabužius dažniausiai perkuosi, o jei kyla kažkokia idėja, tai ją įgyvendina siuvėja“, – sakė laiko rankdarbiams vis mažiau randanti atlikėja.

Mergina taip pat atskleidė, kad mados blogas gimė iš meilės batams, kurių Baiba turi daugybę. O dabar, kartu su drauge, daininninkė bent kartą per savaitę stengiasi atnaujinti puslapį mados naujienoms, jai patinkančimis nuotraukomis bei idėjomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius