-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Mados žurnalo redaktore tapusi Agnė Jagelavičiūtė: „Ikona – tai asmenybė, nugalėjusi pati save“

Trečiadienio vakarą Į Vilniaus centre esančio Pirklių klubo terasą rinkosi mados mylėtojai. Čia stilistė Agnė Jagelavičiūtė draugų ir bičiulių apsuptyje pristatė ilgai brandintą, pirmąjį mados žurnalo „VMG Ikona“ numerį.
Alfas Ivanauskas ir Agnė Jagelavičiūtė
Alfas Ivanauskas ir Agnė Jagelavičiūtė / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Pasidžiaugti bendru Agnės ir „Virtuvės mitų griovėjų“ (VMG) projektu susirinko būrys žinomų žmonių, tarp kurių – būrys pramogų ir verslo pasaulio atstovų.

Į madai ir skoningam gyvenimo būdui dedikuotą vakarėlį atvyko dainininkės, seserys Natalija Bunkė ir Kristina Ivanova, dizainerės Agnė Kuzmickaitė, Viktorija Jakučinskaitė, Ramunė Piekautaitė su vyru Kęstučiu Verslovu, modeliai Gabrielė Martirosianaitė, Karolina Toleikytė, originaliu, japonišką kimono primenančiu drabužiu išsiskyrė laidų vedėja Indrė Kavaliauskaitė. Tarp vakaro svečių buvo matyti ir Marijonas Mikutavičius su širdies drauge Ieva Daugirdaite ir daugelis kitų.

Pasveikinti naujame amplua startavusios Agnės atvyko ir jos artimiausi žmonės – mama Nijolė ir vyras Mantas Volkus.

TAIP PAT SKAITYKITE: Marijonas Mikutavičius ir Ieva Daugirdaitė nebesislapsto: pora vis dažniau kartu lankosi renginiuose

„Nors sakoma, kad spauda miršta, netikiu tuo. Geri žurnalai visuomet bus įdomūs, moterims svarbios temos – aktualios, o spausdintą žodį visuomet skaityti maloniau, nei naršyti internete“, – Žmonės.lt sakė Agnė.

„VMG Ikoną“ ji dedikuoja 20–50 metų amžiaus moterims, kurioms nesvetimos kasdienio gyvenimo temos. „Negalvoju, kad ikona būtinai yra kokia nors garsenybė ar žvaigždė. Man ikona – moteris, kuri tiesiog nori gražesnio gyvenimo: stilingesnės aprangos, geresnės sveikatos, darnesnės šeimos, kokybiškesnio sekso, skanaus maisto ir įdomaus laisvalaikio“, – pasakojo ji.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Reginio akimirka
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Reginio akimirka

Apskritai ikonos sąvoką Agnė laiko labai plačia ir daug apimančia. Pasak jos, tai pirmiausia žmonės, kurie sugebėjo nugalėti save. „Kovoti prieš visą pasaulį paprasta, tačiau prieš patį save – tai jau iššūkis ir stiprybė. Ikona yra vidinė būsena, kiekviena moteris, kuri įveikė vėžį, kuri augina neįgalų vaiką – tai yra tikrosios ikonos“, – su akyse besikaupiančiomis ašaromis kalbėjo stilistė.

Nepaisant to, Agnė patikino, kad norint atrodyti patraukliai, labai svarbu rūpintis ir išoriniu grožiu. Tačiau tai reikėtų daryti protingai ir su saiku. Pasak stilistės, natūralumas, kuklumas ir subtili estetika puošia kiekvieną moterį. Todėl ir šį artėjančios vasaros sezoną ji ragina visas dailiosios lyties atstoves atsisakyti netikrų, nenatūralių dalykų ir pamiršti dirbtinai kuriamą prabangą.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Reginio akimirka
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Agnė Jagelavičiūtė su mama Nijole ir vyru Mantu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius