Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Manekenė V.Židonytė dalyvaus „Playboy“ fotosesijoje

Garsi manekenė Vaida Židonytė antradienį dalyvaus „Playboy“ fotosesijoje. Mergina sako, kad šios nuotraukos nebus labai atviros ar vulgarios.
Vaida Židonytė
V.Židonytė antradienį turėtų išsirengti prieš „Playboy" fotografus. / Asmeninio archyvo nuotr.

Naujienų portalui 15min.lt pavyko sužinoti, kad modelis ir grožio namų savininkė Vaida Židonytė antradienį apsinuogins lietuviškojo „Playboy“ fotosesijoje. Paklausta, ar lietuviškas drovumas nesukliudys tokiai fotosesijai, V.Židonytė kalbėjo, esą jai tiko žurnalo komandos pasiūlyta tematika, todėl ir ketina fotografuotis.

Fotosesija nebus itin atvira ar vulgari, – teigė V.Židonytė.„Fotosesija nebus itin atvira ar vulgari. Man labai patiko pasiūlyta tematika. Ji man priimtina. Kol dar nenusifotografavau, nenoriu ir negaliu daug apie tai kalbėti“, – tikino gražuolė.

Dar praėjusių metų gale žurnalo „Playboy“ erotinei fotosesijai ryžosi ir simpatiškoji raudonplaukė dainininkė Rasa Kaušiūtė. Portalui klubas.lt dainininkė pasakojo, kad kol kas neaišku, ar nuotraukos bus spausdinamos žurnale. Esą ji pati iš pradžių nori peržiūrėti padarytas nuotraukas ir tik vėliau spręs, ar leisti jas spausdinti.

Pirmo lietuviškojo „Playboy“ numerio viršelyje puikavosi antklodėmis apdangstyta verslininkė Asta Valentaitė-Pinkevičienė, erotinei fotosesijai ryžosi ir dainininkė Sonia. Drabužius „Playboy“ sutiko nusimesti ir „Olialia pupytės“ Oksana Pikul, Skaistė Steikūnaitė bei Marina Daščenka.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius