-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Mano Kalėdos: Renatos ir Deivido Norvilų sūnus Kalėdų Senelio prašo žoliapjovės

Šventės į Norvilų šeimą ateina tuomet, kai namuose sužiba papuošta Kalėdų eglė. Tačiau prie jos puošybos turi prisidėti visi – kiekvienas užkabinti po žaisliuką. „Visuomet laikomės šios tradicijos, o tuomet imame laukti dovanų“, – Žmonės.lt sakė Renata Norvilė.
Deividas ir Renata Norvilai
Deividas ir Renata Norvilai / Asmeninio albumo nuotr.

Šiemet jos ir Deivido Norvilo sūnus Emilis savo prašymus Kalėdų Seniui pateikė gerokai anksčiau. Pasak Renatos, vaiko noras ją su vyru kiek nustebino – ketverių su puse metų berniukui prireikė žoliapjovės.

„Šiemet jis pirmą kartą pats parašė laišką Kalėdų Seniui. Pradžioje prašė manęs, tačiau pasakiau, kad rašytų taip, kaip moka. Aš jam diktavau, o jis rašė. Tikrai nesitikėjau, tačiau vaikas parašė visas raides teisingai“, – pasakojo Renata.

Asmeninio albumo nuotr./Renatos ir Deivido Norvilo namai
Asmeninio albumo nuotr./Renatos ir Deivido Norvilo namai

Emilis jau dabar pats prisėdęs prie kompiuterio naudojasi klaviatūra, suspaudo tam tikrai programai naudojamas raides. „Klausiau jo, kodėl prisireikė žoliapjovės, o jis man sako: „Mamyte, aš turiu benzopjūklą, trimerį krūmams kirpti, turiu dėžę įrankių, todėl man trūksta tik žoliapjovės. Visas į mamą“, – juokėsi moteris.

Iš ankstesnės Renatos santuokos 12-metė dukra Vanesa šiemet Kalėdų proga užsiprašė kokosinių kvepalų. „Vyras Kalėdų Seniui laiško dar nerašė, tačiau manau, kad tai bus susiję su medžiokle, o aš pati dar irgi nieko neprašiau, neturiu konkrečių svajonių. Labiausiai norėčiau, kad mano šeimoje visi būtų sveiki ir laimingi“, – sakė Renata.

Dar būdama maža ji pati darydavo atvirukus, juos siųsdavo paštu brangiausiems žmonėms, tačiau dabar per šventes artimuosius tiesiog pasveikina išsiųsdama trumpąją žinutę ar elektroninį laišką.

Šiemet per Kalėdas Norvilai vyks aplankyti Deivido tėvų, o Naujuosius metus jie ketina švęsti Vilniuje.

Asmeninio albumo nuotr./Renatos ir Deivido Norvilo namai
Asmeninio albumo nuotr./Renatos ir Deivido Norvilo namai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius