-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mantas Petruškevičius: didžioji dalis Lietuvos vyrų yra stuobriai

„Pasimajačinkite nuogomis krūtinėmis, kurkite sensacijas ir tapsite žvaigždėmis – pigiomis, vulgariomis, vienadienėmis. Aš to nenoriu“, – sakė Mantas interviu „Vilniaus dienos“ priedui „TV diena“.
Mantą Petruškevičių sveikino teisingai pasipuošę svečiai.
Mantas Petruškevičius. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Mantas yra sakęs, kad, patekus į TV3 televiziją, nebėra kur aukščiau kilti. Ar toliau – tik užsienio kanalas? Tačiau garsusis mados dizaineris teigia, kad apie užsienio televizijas kol kas negalvoja. Jis tenori atšvęsti „Mados reido“ penkmetį ir tada imtis ko nors kita.

Tas „kita“ galėtų būti ir vardiniai saldainiai, kurie, pasak Manto, graibstomi. 

„Gal dėl to, kad susiejau juos su Almos Adamkienės labdaros fondu, remiančiu talentingus kaimo vaikus? Pelno dalis atiteks fondui. Man didelė garbė dirbti su juo. O A.Adamkienė, kaip moteris, man atrodo verčiausia ponios vardo.

Pasimajačinkite nuogomis krūtinėmis, kurkite sensacijas ir tapsite žvaigždėmis - pigiomis, vulgariomis, vienadienėmis. Aš to nenoriu...

Daugeliui smalsu, negi Mantas ir  gyvenime yra toks ciniškas bei kandus kaip TV laidoje „Gatvės reidas“, kai medžioja nestilingas moteris? „Nesu toks kvailas, naivus ir kandus kaip mano personažas. Prieš kameras tampu aktoriumi, pasikeičia kalbėjimo maniera, įsijaučiu į vaidmenį“, – sako Mantas.

O asmeniniame gyvenime, nors ir kitų akyse atrodo linksmas, bendraujantis ir neužsičiaupiantis, iš tikrųjų yra uždaro būdo. Apie savo asmeninį gyvenimą jis nediskutuoja. Tačiau ir neturi ką papasakoti. Nes asmeninis gyvenimas lieka nuošaly, o tą tuštumą užpildo aktyvus gyvenimo ritmas.

Mantas Petruškevičius ir sportinis kostiumas – suderinama? Taip, Mantas su juo vakarais bėgioja. Kai kas išvysta jį tokį, net nepažįsta – mano, gal „gezas“ atvažiavęs.

Iš lietuvių vyrų būrio dizaineris išsiskiria tuo, kad moteris tiesiog apiberia komplimentais. Gal todėl jo nemėgsta vyriškoji pusė? Mantas į šį klausimą atsako taip: „Didžioji dalis Lietuvos vyrų yra stuobriai“.  Jis dažnai sako komplimentus moterims ir jam patinka tai daryti. Bet mados dizaineris pastebi, jog kartais šalia esantis vyras sutrinka – gal pagalvoja, kad pats pamiršo gražų žodį pasakyti, nepagalvojo per darbus. M.Petruškevičius visiem vyrams siūlytų savo darbus kartais numesti į šalį ir pasakyti savo moteriai komplimentą. Lietuvoje vis dar gajus stereotipinis mąstymas, tebėra daug provincialių vyrų, kurie mano, kad jų moteris turi skusti bulves, būti tarp puodų ir plauti kojines.

Jei jums kyla abejonių, ar  komplimentus Mantas sako nuoširdžiai, tai nė neabejokite. Pasak Manto, išmokti sakyti komplimentus gali kiekvienas, tačiau labai svarbu, kaip jį pasakysi, kada, kur, kad moteris jį įvertintų. Juk kartais ir pati moteris žino, kad prastai atrodo, tada jos neliaupsini, o verčiau paklausi, kodėl šiandien prasta nuotaika. Liaupsinimas greitai per gerklę išlenda.

Vis dėlto kai kuriems Manto laidos žiūrovams atrodo, kad jis tiesiog naudojasi Lietuvos poniomis. Tačiau mados dizaineris atkerta, kad, jei  naudojiesi žmogumi, tai greitai pasijunta, ir tavęs tas žmogus nebevertina. Tai – kaip žaidimas, kurį pralaimi kartą suklydęs. Mantas sako, kad tikrai nenorėtų, kad ponios, kurias visada kviečia į savo renginius, jaustųsi jam kažkuo įsipareigojusios.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius