Mantas Petruškevičius laimingas gimtadienio proga gavęs daugybę sveikinimų ir gėlių

Kovo 29-ąją savo 26-ąjį gimtadienį švenčiantis stilistas Mantas Petruškevičius kalbėdamas su „15min“ neslėpė džiaugsmo – sveikinimai nuo pat vidurnakčio pilasi kaip iš gausybės rago, o gėlės jau nebetelpa į namuose esančias vazas.
Mantas Petruškevičius
Mantas Petruškevičius / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Sulaukiau labai netikėtų sveikinimų-siurprizų. Šiandien dar 9 valandą ryto gulėjau lovoje, o jau į namus gėles vežė. Kai kurios net nežinau, nuo ko – reikės išsiaiškinti“, – linksmai nusiteikęs kalbėjo M.Petruškevičius. Jis tikino pirmuosius sveikinimus gavęs dar vidurnaktį, o labiausiai nustebino laiptinėje palikta įspūdinga slapto gerbėjo ar gerbėjos dovana.

„Laiptinėje buvo padėtas įspūdingas grafikos paveikslas ir daug lelijų, kurias taip mėgstu. Net nežinau, kaip užėjo, juk durys su kodu, kaimynė sakė norėjo policiją kviesti, nes kažkas veržėsi, o paskui paaiškėjo, kad čia su dovanomis“, – juokėsi stilistas.

Šiandien dar 9 valandą ryto gulėjau lovoje, o jau į namus gėles vežė.Sukaktuvininkas teigė gavęs daugybę gėlių, tačiau šiandien minėsiąs gimtadienį santūriai – vakarieniaudamas su artimiausiais draugais. Praėjusiais metais 25-erių jubiliejų su gausybe svečių restorane „Stikliai“ sutikęs M.Petruškevičius šiemet tikino nenorėjęs daryti didelės šventės. „Tikroji šventė bus ketvirtadienį. Maniau, kad išvis nešvęsiu ar švęsiu labai ramiai, bet draugai verčia. Jie yra ir siurprizų sugalvoję“, – šypsojosi ponių numylėtiniu tituluojamas vaikinas. Norėdamas išvengti smalsuolių būrių jis nenorėjo išduoti šventės vietos.

M.Petruškevičius pridūrė, kad gėlės – jam puiki dovana, tačiau svarbiausia dėmesys. „Ir svetainėje „Facebook“ sveikina draugai iš užsienio, ir SMS siunčia, telefonas visą dieną netyla. Prieš pusvalandį gavau didelę puokštę ir tortą, įdomu, ar jis iki ketvirtadienio nesugestų, ar jau geriau šiandien jį patiekti draugams“, – svarstė stilistas.

Jis tikino, kad jau pradėjo namuose naudoti improvizuotas vazas, pavyzdžiui, iš butelių – dėl gausybės gėlių namuose tuščių vazų neliko. O juk, kaip sako M.Petruškevičius, ir lelijų su rožėmis į vieną nemerksi...

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius