Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mantas Stonkus su muzikos asais kviečia į naują šou „Kultas“

Rudenį naujų renginių išsiilgusi publika turės progą nuraškyti dieviškai gardžią premjerą, kupiną velniško turinio. Jau šį spalį po Lietuvos miestų sales į turą leisis šou „Kultas“ su humoro mesijumi Mantu Stonkumi ir specialiai šiam projektui suburta bene geriausių instrumentalistų grupe.
Mantas Stonkus, Vytis Smolskas, Vytis Vainilaitis ir Pranas Kentra kuria šou „Kultas“
Mantas Stonkus, Vytis Smolskas, Vytis Vainilaitis ir Pranas Kentra kuria šou „Kultas“ / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 1 Mantas Stonkus

Į naujas aukštumas humoro žanrą pastaraisiais metais pakylėjusį aktorių ir TV laidų vedėją jau būtų ne per drąsu vadinti kultiniu talentu. Visgi publika matė dar ne visas jo spalvas ir atspalvius.

Mantas Stonkus šiuo metu gyvena jaudinančiais pokyčiais nėręs į visiškai naują kūrybinę sferą. Humoro žvaigždė vis dažniau sutinkama muzikantų draugijoje, su kuria vakarais verda darbas repeticijų salėje.

„Jaučiu atradęs formulę, kaip sujungti mano vizitine kortele tapusį humorą ir muziką, kurios pasaulis mane visad žavėjo. Neskubu pats savęs vadinti muzikantu, tačiau jos mano gyvenime dabar yra daug. Be to, labai kokybiškos, nes dirbu drauge su tikrais profais – pianistu Vyčiu Smolsku, vienu kiečiausių būgnininkų Lietuvoje Vyčiu Vainilaičiu ir gitaros meistru Pranu Kentra“, – „Kulto“ bendražygius gyrė M.Stonkus.

Asmeninio albumo nuotr./Mantas Stonkus
Asmeninio albumo nuotr./Mantas Stonkus

Žinomus instrumentalistus subūręs M.Stonkus nesigina naujos grupės įkūrėjo statuso. Krikštatėvio – taip pat, nes projektas jau nėra bevardis. Greitai grupė Lietuvos scenose prisistatys publikai kaip „Kultas“.

Esminius būties klausimus keliančio M.Stonkaus monologas naujajame šou persipins su šarmingais melodijų intarpais. Muzikinės humoro šou dalies kompozitorius, pianistas Vytis Smolskas ir pats darbuosis prie klavišinių.

„Kultas“ – tai muzikantų užnugarį pasitelkusio aktoriaus akistata su savimi pačiu bei išoriniu pasauliu, kviečianti ir žiūrovus atlikti ironišką savo gyvenimo reviziją.

„Sakote, esate šiuolaikiškas žmogus, spintoje neslepiate vudu lėlės, žavitės ateizmu ir neišpažįstate jokių kultų?.. O kaip televizijos, Facebook ir internetinių portalų kultas? Kaip antipolitinis kultas? O supermamų kultas? Arba alaus ir futbolo mėgėjų kultas penktadieniais?“, – remia prie sienos skeptikus „Kulto“ kūrybinė grupė.

Asmeninio albumo nuotr./Mantas Stonkus, Vytis Smolskas, Vytis Vainilaitis ir Pranas Kentra kuria šou „Kultas“
Asmeninio albumo nuotr./Mantas Stonkus, Vytis Smolskas, Vytis Vainilaitis ir Pranas Kentra kuria šou „Kultas“

M.Stonkaus ir jo scenos bendražygių nuomone, išmintingiausia tiesiog pripažinti, jog kasdien išpažįstame, garbiname ir šventai tikime daugybe dalykų – pradedant klimato atšilimu ir baigiant veganizmu ar naujausiomis madomis. „Kultų kultivavimas tiesiog yra neišvengiamybė – ir nesvarbu, kad už lango XXI amžius“, – nukerta M.Stonkus.

Drąsūs eksperimetai scenoje, tikėtina, sulaužys visas išankstines nuostatas ar lūkesčius, nes nuspėti šou vingių – tiesiog neįmanoma. „Kulte“ susitiks teatras ir televizija, koncertas ir parodija, kasdienės buities atspindžiai ir kiekvieno iš mūsų fantazijos, „feisbukinė“ realybė ir vaizdeliai be „fotošopo“.

M.Stonkus scenoje iš viso įkūnys net dešimt skirtingų ir gerai atpažįstamu personažų, kurie ieškos visiems šiandienos žmonėms svarbių atsakymų.

„Kulto“ premjera žemaičių santūrumo šarvus spalio 10 d. laužys Telšiuose, spalio 13 d. sveikinsis su Šiauliais, spalio 14 d. – su Klaipėda. Sostinėje humoro šou bus pristatytas spalio 26 d., o Kaune – spalio 29-ąją. M. Stonkus su grupe neaplenks ir kitų Lietuvos miestų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius