Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Maratonininkė Živilė Balčiūnaitė pagimdė dukrelę

Maratonininkė Živilė Balčiūnaitė (32 m.) ir jos vyras Andrius Žebuolis sulaukė pirmos atžalos – antradienį porai gimė dukrelė.
Živilė Balčiūnaitė
Živilė Balčiūnaitė / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Ir mama, ir dukra, kurios penktadienį iš ligoninės grįžo į namus, jaučiasi gerai, praneša delfi.lt. Ž.Balčiūnaitės dukrelė gimė 2 kilogramų ir 890 gramų svorio, 50-ies centimetrų ūgio. Teigiama, kad Ž.Balčiūnaitė dukrą pavadino Emilijos vardu.

Ž.Balčiūnaitė ir A.Žebuolis susituokė po keturis mėnesius trukusios draugystės prieš ketverius metus. Sportininkė žinią apie nėštumą kruopščiai slėpė nuo žiniasklaidos.

„Nieko, mano vyro senelis vedė padraugavęs vos dvi savaites. Kartu su močiute gyvena gražų gyvenimą – jau senokai atšventė auksines vestuves. Andrius lengvai įsiliejo į plačią mūsų giminę. Jis artimiausių gal tik dešimt turi, o mūsų, kai susirenkam į bažnyčią, kai lankom kapus, daugiau nei septyniasdešimt“, – vasario mėnesį interviu žurnalui „Žmonės“ sakė Ž.Balčiūnaitė.

Moteris teigė, kad nors jos vyras nėra susijęs su sporto pasauliu, tai keblumų šeimoje nesukelia: „Kai gyveni su sportininku, vis tiek vienas turi aukotis. Mes abu – Avinai, gal todėl esame panašūs, suprantame vienas kitą, nors, atrodytų, turėtume tais avino ragais badytis. Oi, nereikėjo man juoktis iš tetos, kai ši sakydavo: „Vėžys su Vėžiu tik iš bėdos gali gyventi.“ Dabar Avinas su Avinu... Nepatikėsit, bet mes nesipykstam.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius