Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Marijonui Mikutavičiui filme „Moterys meluoja geriau. Kristina“ teko įtakingo verslininko vaidmuo

Bene laukiamiausia metų lietuviško kino premjera – serialo „Moterys meluoja geriau“ motyvais sukurtas filmas „Moterys meluoja geriau. Kristina“ – didžiuosiuose kino ekranuose pasirodys jau lapkričio 29-ą dieną. Filme žiūrovai išvys jau spėtus pamilti aktorius, aistras kels netikėti, tačiau nuotaikingi siužeto vingiai. Verslininko Andriaus vaidmenį filme sukūrė dainininkas Marijonas Mikutavičius.
Marijonas Mikutavičius „Moterys meluoja geriau. Kristina“ filmavimo aikštelėje
Marijonas Mikutavičius „Moterys meluoja geriau. Kristina“ filmavimo aikštelėje / Mortos Burdilauskaitės nuotr.

Bendraudamas su Žmonės.lt M.Mikutavičius neslėpė simpatijų savo sukurtam personažui. „Jis lyg ruošiasi tuoktis, lyg ruošiasi skirtis, lyg ruošiasi įsimylėti ir lyg ruošiasi tapti turtingu“, – apie veikėją pasakojo dainininkas.

Prisimindamas save filmavimo aikštelėje M.Mikutavičius tikino patyręs daug linksmybių. „Buvo įdomių, linksmų dalykų. Man buvo linksma užpuolimo scena – grobikai buvo labai juokingi. Buvo linksma nerti į vandenį, man patiko ir įdomi pasirodė vestuvių ceremonija, kai viena mergina bėgiojo ir klykavo trukdydama mums tuoktis“, – pasakojo jis.

Portalo Žmonės.lt žiniomis, filme žiūrovai išvys ir M.Mikutavičiaus įkūnyto verslininko užpuolimo sceną. „Negaliu visko atskleisti, tačiau užpuolimas tikrai bus – kiekvienas padorus verslininkas Lietuvoje turi būti užpultas“, – sakė dainininkas.

M.Mikutavičius atskleidė, kad užpultas jis buvo ne tik filmavimo aikštelėje, bet ir realiame gyvenime: „Tamsų vakarą vaikščiojau Justiniškių rajone ir mane užpuolė – mušė. Tai buvo labai seniai.“

Vis dėlto užpuolimas filmavimo aikštelėje, anot dainininko, su tuo, kuris nutiko realiame gyvenime, neturi nieko bendra: „Nesu verslininkas, todėl dėl to gyvenime manęs dar niekas nepuolė.“

Kone didžiausiu iššūkiu besifilmuojant M.Mikutavičiui tapo laukimas. „Man reikėjo labai daug laukti“, – apgailestavo jis.

Paklaustas, ar norėtų kine sukurti daugiau vaidmenų, vyras sakė, kad gavęs įdomų pasiūlymą tikrai nepraleistų progos „Mano norai nieko nereiškia – klausimas, ar kam nors esi reikalingas kaip aktorius. Jei kas nors pasiūlytų šį tą įdomaus, tada, manau, taip – kodėl ne.“

Pamatyti filmo „Moterys meluoja geriau. Kristina“ filmavimo užkulisius su M.Mikutavičiumi galite specialiame vaizdo įraše. O daugiau apie filmą galite sužinoti jo „Facebook“ paskyroje. 

VIDEO: Marijono užpuolimas - Moterys meluoja geriau. Kristina

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius