Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Marina Daščenka: jei nepamatysiu dukters – nusižudysiu! (papildyta liepos 31 d.)

Šie dramatiški grupės „Olialia pupytės“ narės Marinos Daščenkos žodžiai negali palikti abejingų. Būtent su tokiu pagalbos šauksmu mergina kreipėsi į žurnalą „Privatu!“.
Marina Daščenka
Marina Daščenka / Žurnalo "Privatu" viršelis

Esą jau kurį laiką neturinti galimybės pasimatyti su dukrele Marina galvoja apie savižudybę. Na o jos buvęs mylimasis Andrejus, pas kurį dabar auga jų mergytė, neslepia, kad dukrelė nė nenori pripažinti Marinos.

G. Žilinsko nuotr./Marina Daščenka
G. Žilinsko nuotr./Marina Daščenka

Vardas, pavardė: Marina Daščenka.
Gimimo data, vieta: 1988 01 18, Valčiūnai. 22 m.
Šeiminė padėtis: pradėjo skyrybų procesą su vyru Andrejumi; turi dukrelę Ešlę (3).
Veikla: grupės „Olialia pupytės“ narė.

Maldavo pagalbos

Prieš porą savaičių „Privatu!“ redakciją pasiekė skausmu persmelktas M. Daščenkos prašymas. „Prašau, padėk man. Parašyk, kad jau labai seniai negaliu pasimatyti su dukrele, – tąsyk pokalbį pradėjo pramogų pasaulio atstovė. – Visi galvoja, kad man tik grožis ir kelionės rūpi, o ne dukra. Tikrai taip nėra. Niekas nemato, kaip aš kovoju, kaip stengiuosi daryti viską, kad pasimatyčiau su vaiku. Kartais būna taip sunku, jog net norisi nusižudyti.“
Dramatiški Marinos žodžiai paskatino dar kartą pasidomėti šia istorija. Porą savaičių redakcija rinko informaciją norėdama išsiaiškinti, kas šiuo metu vyksta tarp Marinos ir jos buvusio mylimojo Andrejaus Daščenkos (25).

„Vyras – didžiausia mano gyvenimo klaida“

Ir tuomet praėjusią savaitę atsitiko tai, ko nesitikėjo niekas, išskyrus pačias „Olialia pupytes“, kurioms ne kartą buvo grasinta. Marina buvo smarkiai sumušta, jai prireikė gydymo ligoninėje. Savaime suprantama, išpuolio organizavimu neoficialiai apkaltintas Marinos vyras Andrejus.
Po šio įvykio pakito popgrupės narės elgesys. Netikėtai M. Daščenka nusprendė nebenorinti daugiau gvildenti istorijos, susijusios su jos ir dukters santykiais. Tačiau viešoje interneto erdvėje brūkštelėti Marinos žodžiai pasakė itin daug. Socialiniame tinklalapyje „Facebook“ dainininkė parašė: „Vyras – didžiausia mano gyvenimo klaida.“

V.Ovadnevo nuotr./Andrejus Daščenka
V.Ovadnevo nuotr./Andrejus Daščenka

Galiausiai Marina nusprendė išlieti širdį. „Andrejus yra debilas. Taip ir parašyk! Jis nuolat man grasina. Sako, jei prisiartinsiu prie dukters, jis mane arba sieros rūgštimi apipils, arba nužudys. Žurnalistams Andrejus įrodinėja, kad dukra man nė trupučio nerūpi. Taip nėra! – audringai kalba Marina. – Ešlės nemačiau jau pusę metų! Negalėjau jos apkabinti ir per trečiąjį gimtadienį. Andrejus manęs prie jos neprileidžia. Vaikų teisių tarnyba man irgi niekuo negali padėti! Ką man daryti? Andrejus nuolat keičia telefonų numerius, su juo neįmanoma susisiekti. Jei ko nors klausiu apie dukrą, Andrejus iškoneveikia mane baisiausiais žodžiais.“

„Marina pamiršo mūsų dukters gimtadienį“

„Neseniai buvo Ešlės gimtadienis, o Marina net nesugebėjo jos pasveikinti, – žodžių į vatą nevynioja Andrejus. – Galėjo paskambinti ar nors trumpąją žinutę parašyti... Niekas iš Marinos giminės neprisiminė mūsų dukrelės šventės. Man net žodžių trūksta... Darželyje Ešlei surengiau gimtadienio šventę, nunešiau tortą, saldumynų, nupirkau jai žaislų, padovanojau auksinę grandinėlę.“
Andrejus sako, kad Ešlė niekada jo neklausia apie mamą: „Ką ji gali klausti, jei mamos nematydavo nuo pat kūdikystės?.. Marina turbūt niekada nebuvo priglaudusi, apkabinusi dukters... Kai rasiu gerą, tvarkingą, nuoširdžią merginą, kuriai nerūpės nei vakarėliai, nei pinigai, pristatysiu ją Ešlei ir pasakysiu: „Štai tavo mama.“

„Kai rasiu gerą, tvarkingą, nuoširdžią merginą, kuriai nerūpės nei vakarėliai, nei pinigai, pristatysiu ją dukrytei ir pasakysiu: „Štai tavo mama.“ Andrejus Daščenka

Ar tiesa, kad...?
...neseniai sumušei Mariną?

Netiesa. Tai dar vienas reklaminis triukas. Gali būti, kad Marina net nebuvo sumušta. Turbūt ji specialiai paskleidė tokią informaciją, jog eilinį kartą sulauktų dėmesio.

...grasinai žmonos veidą apipilti sieros rūgštimi?

(Juokiasi). Jei norėčiau, tai ir apipilčiau. Bet kam man to reikia?!

...pradūrei Oksanos Pikul automobilio padangą, vildamasis, jog merginos nulėks nuo skardžio?

Netiesa. Oksana man – tuščia vieta. Kodėl savo rankas turėčiau kišti į tokį mėšlą?!

...Marinai neleidi matytis su dukra, o ji dėl to labai sielojasi?

Jei Marina tikrai norėtų pamatyti dukrą, ji nors trumpam nuvažiuotų į vaikų darželį, kuriame Ešlė būna kiekvieną dieną.

...žmonai grasinai ginklu?

Buvau iškviestas į policijos komisariatą. Aš įrodžiau, kad tuo metu manęs nė nebuvo Lietuvoje. Eilinė Marinos fantazija!

...vis dar myli žmoną ir nori bet kokiais būdais ją susigrąžinti?

Tikrai ne! Meilė Marinai dingo jau tada, kai ji ėmė nebesirūpinti mūsų vaiku. Žmogaus, kuriam rūpi tik vakarėliai, plastinės operacijos ir pinigai, aš negaliu mylėti.

M. Žičiaus nuotr./Leopoldas Malinauskas
M. Žičiaus nuotr./Leopoldas Malinauskas

Leopoldas Malinauskas (53): jiems abiem reikia į negyvenamą salą!

„Marinos ir Andrejaus gimimo datose yra 9. Tai – išminties skaičius. Vadinasi, abu yra protingi, todėl įsivyravęs karas tarp šių žmonių bus ilgas. Marina iš prigimties išmintinga, o tai jai padeda gyvenime. Andrejus per daug sutirština spalvas sakydamas, kad Marina duodasi su kitais vyrais. O mergina perdeda kaltindama Andrejų smurtu“, – sako ekspertas.

Leopoldas teigia, kad šiuo metu abu konfliktuojantys asmenys neturi antrųjų pusių. „Jie abu mano, jog niekada nebekurs šeimos, tačiau skaičiai rodo, kad Marina dar kartą gimdys. Jai gims mergaitė“, – drąsiai prognozuoja Leopoldas.

Tarologo manymu, konfliktas nebūtų toks aštrus, jei ne aplinkiniai. „Marina ir Andrejus kurstomi vienas kitam kenkti. Manau, jei jie abu atsidurtų negyvenamoje saloje, kartu pragyventų dar 80 metų. Kitomis aplinkybėmis jie santykių nebesulipdys“, – tikina Leopoldas.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius