-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Marius Gelažnikas: moterims komplimentų nežarsto, bet pats jų sulaukia (papildyta gegužės 22 d.)

Sužibėjęs LNK projekte „Žvaigždžių duetai“, raumeningas verslininkas Marius Gelažnikas šį šou palieka su geriausiomis emocijomis. Tačiau paklaustas, ar ryžtųsi dalyvauti dar viename televizijos projekte, vyras purto galvą.
Marius Gelažnikas
Marius Gelažnikas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Vardas, pavardė: Marius Gelažnikas.
Gimimo data, vieta: 1968 03 08; Vilnius. 42 m.
Šeiminė padėtis: išsiskyręs; su buvusia žmona Daura Zenkevičiūte (38) turi šešiolikmetę dukrą Moniką.
Pasiekimai: sėkmingas verslininkas, vadovaujantis prabangių drabužių parduotuvėms.

Mariau, kaip vertini savo dalyvavimą „Žvaigždžių duetuose“?

Nevertinu niekaip. Tai daro žiūrovai (šypteli). Laikas, praleistas projekte, buvo labai geras. Čia dalyvavo kone visi pažįstami žmonės. Linksma! Mes su Baiba išeiname pačiu laiku!

Nejauti kažkokios nuoskaudos, kad iki finalo liko vos žingsnis, kad nepavyko į jį patekti?

Kokios nuoskaudos gali būti žaidime? Žaidimas yra žaidimas. Normalu, jei iškrenti.

Gedimino Žilinsko nuotr./Marius Gelažnikas
Gedimino Žilinsko nuotr./Marius Gelažnikas

Kokių ambicijų turėjai prieš šou? Tikėjaisi taip ilgai išlikti?

Mes su Baiba galvojome, kad jei pasieksime šou viduriuką, bus labai gerai. Ar jaučiu patobulėjęs dainavimo srityje? Tikrai ne. Jei atvirai, mes pasirodymams beveik nesiruošdavome. Vokalo dėstytoja Rosita Čivilytė mums aiškino, kaip viskas turėtų būti, bet mes darėme savaip (šypteli).

Kadaise buvo pasklidusios kalbos, esą su partnere Baiba Skurstene nelabai sutariate. Tačiau pats savo akimis mačiau, kad per filmavimus puikiai bendraujate. Ankstesnės šnekos buvo tik šmeižtas?

Kaip atrodo, taip ir yra. „Žvaigždžių duetuose“ Baiba atsidūrė tik dėl to, kad iškėliau ultimatumą, jog dainuosiu tik tada, jei poroje bus ji. Aš jau seniai žinau, jog šios merginos vokalas – puikus. Jei apie Baibą galvočiau blogai, nekviesčiau jos į partneres...

Ar daug laiko sugaišdavote „Žvaigždžių duetuose“?

Tik dvi dienas per savaitę, nuo 17 iki 23 valandos.

Jei Tave pakviestų dalyvauti į šokių projektą, sutiktumei?

Tikrai ne. Kodėl atsakau taip kategoriškai? Todėl kad esu luošas, negaliu (juokiasi)! Mano galva, negalima gretinti dainavimo ir šokio. Traukti dainas yra lengviau nei suktis ant parketo. Jei pasirenki tuos kūrinius, kuriuos žinai, tuomet juos atliekant nebūtinas specialus pasiruošimas. O šokant reikia įdėti daugiau pastangų, ilgai repetuoti. Mano galva, tai košmaras...
Ruošiantis šokiui, nebūtų kaip per duetus, kai Baiba atnešdavo man kompaktinę plokštelę su įrašytu kūriniu ir pasakydavo, kaip reikės dainuoti. Prieš pasirodymą užtekdavo parepetuoti valandą. Su šokiais tokiu atveju būtų absoliutus fiasko. Absoliutus!

Gal ir toliau save įsivaizduoji televizijoje? Juk sakoma, kad kartą pabandęs negali sustoti...

Jūs juokaujate? Kiekvienas dirbame savo darbą. Televizijos vedėjo karjera neturi nieko bendra su mano gyvenimu, darbu ar kasdienybe. Apie tai negalvoju.

Esi iš tų vyrų, kuris mėgsta koketuoti su moterimis, žarstyti joms komplimentus. Pavyzdžiui, dabar, prieš interviu, R. Čivilytei pasakei, kad jos kojos nuostabios. Patinka žerti komplimentus?

Ką reiškia koketuoti? Aš to nedarau – tiesiog pasakau, kaip yra. Rosita ir prieš dešimt metų turėjo gražias kojas! Tokios jos liko iki šiol. Jei atvirai, šykščiu komplimentų (tuo metu prie Mariaus prieina kolegė Eglė Jackaitė ir pavadina jį saulele – aut. past.). Matai, aš pats sulaukiu komplimentų (šypteli).

Dažnai į „Žvaigždžių duetų“ filmavimą Tave palaikyti ateidavo dukra Monika. Ji paskatindavo Tave stengtis?

Monika pažįsta labai daug atlikėjų ir su jais puikiai sutaria. Ji ateina savo malonumui. Žinoma, dukra palaiko mane, bet ne dėl to, kad tėtis liepia (šypteli).

„Jūs juokaujate? Kiekvienas dirbame savo darbą. Televizijos vedėjo karjera neturi nieko bendra su mano gyvenimu, darbu ar kasdienybe. Apie tai negalvoju.“

Monika Gelažnikaitė (16)
„Esu jo artimiausias žmogus“

Kone per kiekvieną „Žvaigždžių duetų“ filmavimą pirmose žiūrovų eilėse sėdėdavo žavi šešiolikmetė. Ji – verslininko Mariaus Gelažniko duktė Monika.
„Manau, tėčiui buvo svarbus mano palaikymas, juk esu jo artimiausias žmogus. Namuose dažnai kartu repetuodavome, šokdavome, kad tik scenoje jis kuo geriau pasirodytų. Tėčiui dainavimas buvo visiškai nauja sritis, bet jis per šį laiką labai patobulėjo, daug mokėsi. Už tai esame dėkingi vokalo mokytojai R. Čivilytei. Tėtis stengėsi ir persilaužė, – atvirai sako Monika ir neslepia apmaudo, kad Marius nepateko į projekto finalą. – Aš už jį daug kartų balsavau.“
Paklausta, ar norėtų dalyvauti kitų metų „Žvaigždžių duetuose“, verslininko duktė nevynioja žodžių į vatą. „Taip, sutikčiau dalyvauti, nes ateinantys metai vieninteliai, kai galėčiau tam skirti laiko – būsiu vienuoliktokė, dar nebus abitūros egzaminų. Būtų įdomu pabandyti. Norėčiau dainuoti su energingu dainininku, kuris tiktų mano amžiui“, – neslepia M. Gelažnikaitė.

Marius – garsenybių numylėtinis

• Seimo narė ir „Žvaigždžių duetų“ komisijos pirmininkė Inga Valinskienė (43) niekada neslėpė savo simpatijų M. Gelažnikui: „Marius – mano skonio vyras.“
• Aštrią nuomonę apie Marių išsakė radijo ir televizijos laidų vedėjas Mindaugas Stasiulis (30): „Nenustebčiau, kad bajoras M. Gelažnikas yra ir grafo Drakulos giminaitis. Atkreipkite dėmesį, jog Marius vaikšto tik į naktinius klubus! Tai paprasta paaiškinti – juk vampyrai negali rodytis dienos šviesoje.“
• Gana įdomūs santykiai Marių sieja su „69 danguje“ dainininke Nijole Pareigyte (25). Merginą verslininkas prižiūrėjo po krūtų didinimo operacijos. „Aš turėjau jai užrišti batus, nes jos papai buvo subintuoti“, – išdavė M. Gelažnikas.
• Pasak atlikėjos Ingridos Martinkėnaitės (31), Marius yra svajonių vyras. „Jis geras, be galo mielas, komplimentus mokantis sakyti žmogus. O šauniausios jo savybės – paslaugumas ir džentelmeniškumas“, – sakė grupės „69 danguje“ narė.
• „Marius Gelažnikas – vienintelis žmogus, nuoširdžiai pasakantis, kad suknelė storina, ir mokantis „nupiešti“ tobulą griovelį tarp krūtų. Tiesa, man šios paslaugos dar neprireikė, bet tokių gandų esu girdėjusi iš kolegių“, – sako žurnalistė Akvilė Kavaliauskaitė (22).
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius