Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Marius Jampolskis ir Renata Uzialkaitė susižadėjo

Aktorius Marius Jampolskis (33) po pusantrų metų draugystės pasipiršo savo širdies draugei Renatai Uzialkaitei (26). Romantiškos piršlybos įvyko namuose, „Sidabrinių gervių 2012“ apdovanojimų ceremonijos vakarą.
Marius Jampolskis ir Renata Uzialkaitė
Marius Jampolskis ir Renata Uzialkaitė / Luko Balandžio nuotr.

„Kokias keturias dienas tikrai negalėjau patikėti tuo, kas įvyko“, – Žmonės.lt prisipažino būsimoji nuotaka. Nors jau romantiškų atostogų Portugalijoje metu Marius buvo atsargiai užsiminęs apie sužadėtuves, Renata netikėjo, kad piršlybos įvyks taip greitai.

„Sidabrinių gervių 2012“ apdovanojimų vakarą mylimąjai sužadėtuvių žiedą įteikęs M.Jampolskis šią progą pasirinko ne šiaip sau. „Jis man sakė, kad nori, jog raudonu kilimu jau eičiau su žiedu“, – būsimo vyro dėmesiu džiaugėsi Renata.

Viganto Ovadnevo nuotr./Renatos Uzialkaitės sužadėtuvių žiedas
Renatos Uzialkaitės sužadėtuvių žiedas

Pirmasis žmogus, sužinojęs apie poros sužadėtuves, buvo Renatos kirpėjas, tą vakarą rūpinęsis merginos šukuosena iškilmingai apdovanojimų ceremonijai. Vėliau mergina paskambino savo draugei ir pranešė artimiesiems.

„Mano tėtis labai džiaugėsi. Neseniai buvo jo gimtadienis, mes su Mariumi buvome nuvažiavę jo pasveikinti, dovanėlę padovanojome, bet tėtis juokėsi, kad ta dovana jam labai patiko, bet šita (sužadėtuvės – aut.past.) – daug geresnė“, – pasakojo R.Uzialkaitė.

Tiesa, vestuvių datos pora dar neišsirinko. Kadangi vasara jau beveik prasidėjo, vestuves, matyt, teks nukelti kitiems metams. „Iki pasipiršimo apie vestuves iš viso nebuvau mąsčiusi, o per šią savaitę dar nespėjau susivokti, tad nežinau, net kokios jos bus“, – prisipažino Renata.

Paklausta, ar pusantrų metų draugystės užtenka kito žmogaus pažinimui, būsima nuotaka neabejojo, kad vargu, ar suras labiau ja besirūpinantį žmogų, nei Marius. Bent jau iki šiol tokio rūpestingo vyro ji nebuvo sutikusi. Be to, pasak merginos, per tiek laiko trunkančią draugystę galėjo nutikti visko, tačiau jokie pykčiai ar nesutarimai santykių neaptemdė.

Tuoktuvės su R.Uzialkaite M.Jampolskiui būtų antrosios. Su pirmąja žmona Aiste vyras susilaukė sūnaus Dovydo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius