-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Martynas Kuliavas perduoda savo patirtį

Garsus Lietuvos gitaros meistras Martynas Kuliavas pagaliau nusprendė savo sukauptą patirtį atiduoti janajai kartai bei nepalikti jos be gitaros mokytojo.
Muzikantas Martynas Kuliavas
Muzikantas Martynas Kuliavas / Organizatorių nuotr.

Šį sausį mirus geram muzikanto draugui bei gitaristui, grupės „Land“ lyderiui ir atsidavusiam gitaros mokytojui Rodionui Kolominui, Martynas Kuliavas nusprendė jį pavaduoti. Tokią išeitį muzikantui pasiūlė gitaros mokyklos „Glorija“, kurioje dirbo pats Rodionas, direktorius Artūras Chalikovas. Martynas šį darbą visuomet laikė itin sudėtingu, reikalaujančiu daug pastangų, laiko bei ypatingo išmanymo. Paklaustas, kodėl visgi ryžosi priimti šį iššūkį, paaiškino, nenorėjęs palikti vaikų likimo valiai.

Kadaise subūręs „Bovy“, o dabar muzikines idėjas realizuojantis su grupe „INGENIOUS“ bei nemažu būriu Lietuvos atlikėjų, profesionalus kompozitorius, prodiuseris bei instrumentalistas pirmą kartą karjeroje atlieka mokytojo vaidmenį . Ne paslaptis, kad veiklos muzikantui tikrai netrūksta, tačiau naujam darbui laiko pavyko surasti. Šiuo metu Martynas moko dvidešimt du mokinius, bet prasitaria, jog yra dar 2-3 laisvos vietos. Užsiėmimai vyksta toje pačioje mokykloje „Glorija“, teigiama pranešime spaudai.

Martynas Kuliavas pastebi, jog mokosi ne tik jo mokiniai, bet ir jis pats: „Mokiniai moko mane, o aš – juos“. Nepaisant kartais iškylančių neaiškumų, mokytojas pasiryžęs tobulėti bei išugdyti ne vieną profesionalų Lietuvos gitaristą. Jis taip pat pasidžiaugė, jog potencialių ir stropių mokinių tikrai yra, o rezultatai kaskart vis geresni.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius