Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Masinės piršlybos Kaune pradžiugino studentus Agnę ir Dovydą

Šiemet rugpjūčio 15-ąją susituoksiantys studentai Agnė Šabūnaitė (22) ir Dovydas Šopa (22) nebesuks galvos, iš kur gauti pinigų trokštamai povestuvinei kelionei. Įsimylėjėlių pora ją laimėjo dalyvaudama Valentino dieną Kaune surengtose masinėse piršlybose.
Dovydas Šopa ir Agnė Šabūnaitė
Dovydas Šopa ir Agnė Šabūnaitė / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

Bendraamžiai susipažino prieš daugiau nei dvejus metus prie Kauno pilies. Kokiomis aplinkybėmis – pora neatskleidžia.

„Kartu esame dvejus metus, keturis mėnesius ir keturias dienas“, – Žmonės.lt itin tiksliai draugystės su Agne trukmę įvardina D.Šopa.

Vaikinas sakė nedvejojęs, kad Lietuvos sveikatos mokslų universiteto medicinos specialybės trečiakursė yra jo gyvenimo išrinktoji.

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Dovydas Šopa ir Agnė Šabūnaitė
Dovydas Šopa ir Agnė Šabūnaitė

Savo mylimajai D.Šopa, kremtantis mokslus Kauno technologijos universiteto ketvirtame kurse, pasipiršo praėjusių metų lapkričio 8-ąją. Ceremonija buvo skirta tik mylimiesiems ir vyko toje vietoje, kur jie susipažino.

Tik išgirdęs apie masines sužadėtuves vilnietis D.Šopa nutarė jose sudalyvauti ir apie savo meilę išrinktajai paskelbti dar kartą ir jau viešai.

„Žiedą Dovydas man užmovė dar sykį!“, – sakė iš Elektrėnų kilusi A.Šabūnatė, pritarusi būsimojo vyro minčiai dalyvauti masinėse sužadėtuvėse.

Pora sakė svarsčiusi galimybę po vestuvių vykti į kelionę, bet sprendimą atidėjo vėlesniam laikui, kadangi studentams tenka griežtai planuoti savąjį biudžetą.

„Na, dabar jau aišku – į kelionę vyksime! Gal rinksimės Paryžių, o gal Romą“, – svarstė sužadėtiniai.

Savo mylimoms moterims Valentino dieną prekybos ir pramogų centre „Kauno Akropolis“ pasipiršo dar devyni vyriškiai. Poros į šį renginį atvyko specialiai iš Vilniaus, Marijampolės, Alytaus, kitų miestų.

Masinėms piršlyboms vadovavo Justinas Jankevičius. Visos, savo meilę viešai prisiekti turėjusios poros, dalyvavo nesudėtinguose konkursuose ir išsidalino rėmėjų prizus.

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Justinas Jankevičius
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Justinas Jankevičius

Po daugiau nei valandą trukusių atrakcijų ant scenos užlipo masinių sužadėtuvių dalyvis Nerijus Žalnieraitis. 24 metų vaikinas prieš tai organizatorius įspėjo norįs Kristinai Alaburdaitei (21) pasipiršti atskirai. Vaikinas mylimajai, su kuria draugauja pusšeštų metų, pasakė negalįs be jos gyventi, atsiklaupė ant kelio ir ištiesė žiedą.

„Taip drąsiau!“, – apie sprendimą dalyvauti masinėse piršlybose sakė N.Žalnieraitis. Jo išrinktoji apie sumanymą nežinojo iki pat renginio dienos.

„Masinės piršlybos nesumenkina įvykio reikšmės, juk šventę galima pakartoti ir dviese“, – įsitikinę susižadėję alytiškiai Andrius Armanavičius (27) ir Jogailė Gadliauskaitė (23).
Viena iš porų, dalyvavusių atrakcijose, paskutinę akimirką vis dėlto nusprendė piršlybų išvengti ir renginį paliko.

Sužadėtinių ir reginį stebėjusių kauniečių Meilės vakarą laukė dar viena staigmena – dainininko Martyno Kavaliausko naujas kūrinys.

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Martynas Kavaliauskas
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Martynas Kavaliauskas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius